"Децата ти треперят от страх около теб": суровите думи, които съкрушиха Брад Пит

Брад Пит изглежда има какво да каже, след като в интернет пространството изплува стара публикация на осиновения му син Пакс Джоли-Пит, в която той нарича холивудския актьор „з*дник от световна класа“ и „ужасен човек“.

В своето гневно изказване, публикувано в социалните медии по случай Деня на бащата през 2020 г., Пакс нарича Брад „ужасен и презрян човек“, който кара четирите му най-малки деца да „треперят от страх“. Пакс е публикувал поста, в който твърди, че животът с холивудската звезда е „постоянен ад“, в секцията с истории на личния си акаунт в Instagram, когато е бил на 16 години, пишат от Daily Mail.

Сега, след като съдържанието на тригодишната публикация стана обществено достояние, източници, близки до Пит, твърдят, че 59-годишният актьор намира всичко това за „депресиращо“, съобщават от Daily Mail.

Вътрешен човек каза пред The ​​Sun: „Разочароващо е да гледаш как Брад е обрисуван като някакъв „лош човек“, когато това е далеч от истината.“ Източникът добави, че Пит изпитва „голямо уважение“ към всяко едно от децата си и казва, че това, че той „избира да запази достойно мълчание“ относно ситуацията „говори много“.

Анджелина Джоли осинови Пакс от сиропиталище в град Хо Ши Мин във Виетнам през 2007 г., когато той беше на 3 години. Пакс беше изоставен като новородено бебе от пристрастената си към хероина биологична майка. Пит, тогавашният съпруг на Джоли, официално го осинови на следващата година.

Когато Пит и 48-годишната Джоли се разделиха през 2016 г., само две години след като се ожениха на частна церемония във Франция, децата останаха с майка си. Говори се, че решението за развода идва след ожесточена кавга на борда на частен самолет между Мадокс, най-големият син в семейството, и баща му.

Сега е ясно, че отношенията между Пакс и Пит също не са били розови. В своите необичайни изказвания в социалните медии Пакс обвинява баща си, че е превърнал живота му в „ад“.

„Ти превърна живота на най-близките ми в постоянен ад.“ – пише Пакс в публикацията си от юни 2020 г. – „Може да казваш на себе си и на света каквото искаш, но истината ще излезе наяве някой ден." След това младежът саркастично добавя: „Честит Ден на бащата, ужасно човешко същество“.

Източник тази седмица потвърди, че частният акаунт наистина принадлежи на Пакс: „Това е акаунтът, който той използва за приятели – предимно приятели от училище. Той никога не казва много за родителите си, пази нещата се за себе си, така че това беше необичайно."

Пакс не споделя дали е имало конкретно събитие, което го е предизвикало, или емоционалният му изблик е кулминация на години трупано напрежение. В публикацията си Пакс нарича осиновителя си „з*дник от световна класа“ и добавя: „Ти отново и отново доказваш, че си ужасен и достоен за презрение човек."

„Нямаш съчувствие или емпатия към четирите си най-малки деца, които треперят от страх, когато са в твое присъствие. Никога няма да разбереш щетите, които причини на семейството ми, защото не си в състояние да го направиш.“ – избухва тийнейджърът.

Въпреки че Пакс е третото дете в семейството – след осиновените му брат и сестра Мадокс и Захара – той е една година по-голям от Захара. Четирите най-малки деца, за които пише, че Пит е "карал да треперят", са Захара, сега на 18 години, и трите биологични деца на звездната двойка - Шайло, на 17, и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен. 

Пакс не е единственото дете от разбитото семейство на Брад и Анджелина, което е изразявало публично отчуждението към баща си. Макар и по доста по-завоалиран начин, Захара също показа, че не е в добри отношения с осиновителя си. Тя беше видяна във видео, споделено на страницата на Essence в Instagram, да се представя като Захара Марли Джоли, пропускайки фамилията Пит, която някога беше прибавена с тире към фамилното име на майка ѝ.

Въпреки че след раздялата си с Брад, Анджелина е била засичана многократно с шестте им деца, изминаха няколко години, откакто бившият ѝ съпруг е бил виждан публично с някое от тях.

Най-красивите моменти на Анджелина Джоли и децата ѝ на червения килим

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти