Дани Спартак е големият победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България

Дани Спартак
Снимка: NOVA

Дани Спартак е големият победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България. Той получи парична награда на стойност 100 000 лева и договор с ресторанта на шеф Виктор Ангелов.

Финалът на състезанието бе изключително динамичен и двамата финалисти се представиха блестящо, но по-добрата стратегия и умелото ръководство на кухнята бяха от решаващо значение за победата на Дани.

Дани Спартак
Снимка: NOVA

Преди да се впуснат във финалния кръг от състезанието, Дани и Филип получиха задачата от шеф Ангелов да разработят собствени 4-степенни менюта, а времето, за което трябваше да го направят бе само една нощ.

Разбира се, финалната задача, която двамата получиха от шеф Ангелов, бе далеч по-сложна от това да приготвят сами авторските си менюта. В ресторанта на Hell’s Kitchen се завърнаха бившите участници, а финалистите си избраха отборите в честна игра.

Дани Спартак
Снимка: NOVA

Така Дани и Филип трябваше да влязат в ролята на шеф Ангелов и да контролират по брилянтен начин своите екипи.

Изборът на авторски менюта също се оказа от ключово значение. В стремежа си да покаже максимума от себе си, сложното основно ястие на Филип се оказа твърде трудно за приготвяне от неговия отбор и той значително се забави с издаването на поръчките си още в средата на вечерта.

Дани Спартак
Снимка: NOVA

След най-важната за двамата вечерна резервация, шеф Ангелов бе готов със своето решение, като взе под внимание и анкетните карти, които попълниха гостите в ресторанта.

Дани Спартак
Снимка: NOVA

Изборът му бе труден, но и напълно категоричен – победител в първия сезон на Hell’s Kitchen България да бъде Дани Спартак!

Дани Спартак
Снимка: NOVA

Вижте защо Дани няма да прави никога повече суши тук >>>

Още за предаването

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти