Дамата, която измести Кейт Мидълтън от трона на най-стилната кралска особа

Дамата, която измести Кейт Мидълтън от трона на най-стилната кралска особа
Снимка: Getty/Gulliver

Испанската кралица Летисия е безспорно една от най-добре облечените известни жени в света. Кралицата обикновено носи класически тоалети, но дрехите ѝ през 2017 г., се промениха значително.

С просто око може да се забележи, че са добавени много по-пъстри цветове, а в роклите почти винаги присъстват флоралните мотиви.

Вижте в галерията ни ТУК най-прекрасните тоалети на Летисия >>>

Съвсем скоро кралицата се появи в красива копринена рокля на една от най-известните испански модни марки. Модните експерти определиха роклята за много стилна и подходяща за събитието, на което кралицата посрещаше официални гости в двореца Сарсуела.

Оказва се, че същата модна линия от рокли е и любима на херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън.

Безупречният стил на кралицата се дължи и на това, че дрехите ѝ винаги са съчетани цветово и като материали много внимателно. 

През лятото испанското кралско семейство бе на официална визита във Великобритания. Посещението бе широко отразявано, а тоалетите на кралица Летисия - внимателно следени и оценявани. Външният вид на Летисия бе определен като отличен и изцяло съобразен със събитието.

Британското издание на списание "Вог" пише, че кралицата на Испания знае как да подбира дрехите си.

Снимка: Getty/Gulliver

Прави впечатление, че Летисия съчетава по-тесни едноцветни и прави поли със сако, обикновено в два цвята. Така кралицата изглежда стилна, но в същото време модерна и елегантна. Другото удобство е, че ако в един ден има няколко събития, на които ще присъства, тя лесно може да смени само сакото,а така да промени целия си външен вид.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти