Да скочиш с бънджи за 50-тия си рожден ден - Уил Смит го може!

Уил Смит
Снимка: Getty

Юбилеите трябва да се отбелязват подобаващо – ако се чудите как да отпразнувате следващия си такъв, вземете пример от Уил Смит.

Вчера актьорът навърши 50 години и избра повода, за да отговори на предизвикателството да скочи с бънджи, което му беше отправено още през март от създателите на YouTube канала “Yes Theory”. Уил Смит прие при условие, че скокът ще бъде над Гранд Каньон и в полза на организацията “Global Citizen”, която се бори с бедността и глада по света.

Скокът с бънджи от хеликоптер беше предаван на живо в YouTube от колегата на Смит от „Принца на Бел Еър“ Алфонсо Рибейро. Стриймът започна с пристигането на рожденика в лагера със съпругата си Джейда Пинкет Смит и трите деца на двойката – 25-годишният Трей, 20-годишния Джейдън и 17-годишната Уилоу. Заедно със семейството беше и майката на актьора – Карълайн Брайт.

С пристигането си на терена Уил Смит се пошегува: „Баща ми ни возеше из страната, когато бях малък. Карахме от Филаделфия до Калифорния и спирахме на Гранд Каньон. Затова исках да накажа децата си със същото, каквото аз бях.“

По-скучно обаче той сподели: „С приближаването на Каньона осъзнавам, че има неща, за които не бях се сещал преди това.“ Околните също бяха на мнение, че скачането насред скалите е лудост, но въпреки тях актьорът остана верен на целта си да бори страха с екстремни преживявания, на която се е посветил от известно време насам. Наскоро той се включи и в предизвикателството Kiki, при което Уил Смит танцува на фона на песента “In My Feelings” на Дрейк върху покрив в Париж.

Това обаче не е първото скачане на Уил Смит с бънджи – през 2017 г. той го направи над водопада Виктория в Зимбабве. Тогава актьорът също увековечи преживяването в YouTube канала си.

Вижте екстремния рожден ден на Уил Смит във видеото горе.

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти