Д-р Хинова изненадва д-р Мазов с неочаквана бременност

Д-р Хинова изненадва д-р Мазов с неочаквана бременност
Снимка: NOVA

Трудни решения и емоционални пристрастия ще направляват стъпките на лекарския екип в "Откраднат живот: Възмездието" тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Д-р Хинова ще изненада д-р Мазов с неочакваната новина за своята бременност.

Очакването на детето ще се окаже началото на болезнени разговори и неподозирани казуси. В колебанията за личния си живот д-р Стилянова ще потърси отново д-р Захариев, за да се увери в чувствата му към нея.

Снимка: NOVA

Междувременно Виолета Захариева ще направи една от най-големите сделки за финансирането на кампанията си. Амбициите й ще я накарат да предаде дори и хората, към които доскоро е имала сантимент.

Човек от миналото ще се появи в живота на София като нейн пациент. Появата му ще отключи дълго таени емоции в лекарката, която ще се върне към забаравени спомени, за да се справи с актуални проблеми. 

В предстоящия епизод ще станем свидетели и на режисьорския дебют на продуцента Евтим Милошев, който споделя, че е било изключително удоволствие да влезе в болница МБАЛ "Св. Кирил" по нов и по-различен начин и да се потопи в творческата атмосферата на сериала, работейки с актьорите по сценария.

Снимка: NOVA

Емоционални избори и изпитания за героите броени дни преди големия финал на 26 май. Какво ще се случи с неочакваната бременност на д-р Хинова? И кого ще срещне София? – зрителите ще разберат тази вечер, от 20.00 ч. по NOVA.

Повече новини за сериала ще откриете на уебсайта на NOVA и на официалната страница на “Откраднат живот” във Facebook, а всички епизоди можете да видите само NOVA PLAY.   

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти