Четири сватби за Брад Пит и Анджелина Джоли?

Брад Пит и Анджелина Джоли имат 8-годишна връзка
Снимка: Getty/Guliver

Брад Пит и Анджелина Джоли планират четири сватбени тържества според запознат източник, цитиран от британския вестник "Дейли стар".

Звездната двойка, която има шест деца, ще започне с празненствата най-напред в Австралия, където Анджелина снима новия си филм "Unbroken". Макар в момента 38-годишната актриса да се намира в слънчевия Сидни, тя ще се отправи със семейството си към скалното образувание Улуру, известно още като Айрес Рок, в северната част на Австралия, където Брад ще отбележи 50-я си рожден ден на 18 декември.

"Първото им сватбено празненство ще бъде в Айрес Рок и ще съвпадне с половинвековния юбилей на Пит. Анджелина искала церемония в аборигенски стил на зазоряване", разкрива британският таблоид.

Двамата актьори се сгодиха през април миналата година, а в началото на 2014 г. смятат да сключат законен брак на частна церемония в Лос Анджелис или Ню Орлиънс. След това те трябва да заминат за Бахамите. Мястото е от особена важност за Джоли, тъй като прахът на майка ѝ Маршлин Бертран, която почина от рак на яйчниците на 56-годишна възраст през 2007 г., е разпръснат на тези острови.

"Последното тържество ще бъде във френското имение на прочутото семейство Шато Миравал (струващо 45 млн. долара), където в края на май догодина Анджелина и Брад ще дадат прием за приятели и роднини", се казва още в материала, публикуван в "Дейли стар".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти