Българската Анджелина Джоли: Анжела Недялкова

Българската Анджелина Джоли: Анжела Недялкова
Снимка: netinfo

Българската актриса Анжела Недялкова обра овациите при появата си на червения килим на представянето на "Т2 Трейнспотинг" на фестивала "Берлинале".

Филмът е отново под режисурата на Дани Бойл, а в него участват актьорите Юън Макгрегър, Робърт Карлайл и Джони Лий Милър

След появата й на червения килим британското издание "Daily Mail" написа: "Анжела Недялкова за пореден път засенчи всички".



Земна, естествена и усмихната Анжела покори всички както с присъствието си, така и с това, което разказа за себе си в "Дарик Кафе".

У нас вече я познаваме. Тя има богата филмография, която включва лентите "Аве", "Източни пиеси" и сериала "Връзки".

Анжела казва, че живее между Лондон и в София. В момента прави проучвания за своя нов проект - сценарии за пълнометражен филм. Засега все още е на фаза записки.

 

Watch this exclusive T2 Trainspotting video

Публикувахте от Anjela Nedyalkova - Noir / Анжела Недялкова - Ноар в 4 февруари 2017 г.


Любопитното за младата актриса е, че е завършила Националната гимназия за приложни изкуства „Свети Лука“ със специалност „Детски играчки“. След това обаче житейският й път е сменил посоката. Тя учи операторско майсторство в НАТФИЗ.

"Винаги съм имала много ясни виждания за проекти и идеи. И винаги ми е било трудно да се съобразявам с чужди идеи, защото за мен това е ограничаващо, като артист", казва Анжела.



Тя сподели, че с големите имена в продукцията е работила с лекота и е научила много от тях за живота и за професията. 

Анжела Недялкова прикова вниманието на фенове и фотографи с бляскав тоалет, с който се появи на световната премиера на филма. Тя откровено разказа как е избрала тоалета на дизайнера Марк Бауър.

25-годишната красавица сподели още за страстта си към хайлайна и катеренето, и за новите предизвикателства в кариерата й.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти