Брижит Макрон: с малки стъпки напредвам в ролята на първа дама

Брижит Макрон: с малки стъпки напредвам в ролята на първа дама
Снимка: netinfo

Съпругата на президента на Франция Еманюел Макрон - Брижит сподели в интервю за френски медии, че напредва с малки стъпки в ролята си на първа дама.

"В мислите си аз съм съпругата на Еманюел Макрон, а не тази на президента на републиката. Не се чувствам първа дама, въпреки че осъзнавам отговорността", признава тя пред в. "Монд" и медията RTL.

Снимка: netinfo
 

"Първата дама е тук, без да бъде тук. Тя не трябва преди всичко да е натрапчива, защото тя не е била избрана от избирателите", споделя още 65-годишната Брижит. Госпожа Макрон разказва, че продължава да води нормален живот, да поддържа редовни контакти със семейството си, с децата и внуците си, да се среща с хората.

Снимка: netinfo

В интервюто Брижит Макрон допълва, че в сравнение с нея съпругата на американския президент Мелания Тръмп живее при много повече ограничения. Тя припомни, че от съображения за сигурност, Мелания трябва да се съобразява с определени изисквания.

"Мелания не може нищо да направи. Тя дори не може да отвори прозорец в Белия дом. Тя не може да си подаде носа навън. А аз всеки ден съм вън, из Париж", споделя Брижит Макрон.

Снимка: netinfo

Първата дама на Франция признава, че съжалява, че сега няма такива моменти, в които да е напълно "изключила", в които да се чувства напълно спокойна и това й тежи.

"Сега имам чувството, че всяка дума е дума, изречена в повече. Човек трябва да се сдържа непрекъснато", разказва тя.

Снимка: netinfo

За Мелания Тръмп, с която прекара известно време по-рано тази седмица във Вашингтон, Брижит Макрон казва, че е "мила и очарователна, интелигентна и много открита".

"Споделяме същото чувство за хумор и когато сме двете, се смеем много". Тя е жена с характер, но която се старае да го прикрива. Тя се смее с лекота на всичко, но го показва все по-малко и по-малко", допълва госпожа Макрон.

Снимка: netinfo

Припомнете си:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти