Брадли, виж какво изпусна! Ирина Шейх заблестя с провокативна снимка в социалните мрежи

Брадли, виж какво изпусна! Ирина Шейх заблестя с провокативна снимка в социалните мрежи
Снимка: Getty

Ирина Шейх се чувства прекрасно и не се притеснява да го покаже! След раздялата с актьора Брадли Купър миналата седмица името ѝ не слиза от редица големи таблоидни издания, а папарашките обективи безмилостно преследват и двамата бивши парньори.

Тъмната орис над красивите жени настигна и Ирина Шейк

За тези, които не са внимавали - след премиерата на филма "Роди се звезда", в който холивудският актьор си партнира с Лейди Гага, всички почитатели на звездите се усъмниха, че между двамата има нещо повече от междуколегиално приятелство. Съмненията се увеличиха, след като на не едно или две публични събития двамата открито показваха прекалена близост.

Е, Ирина Шейх доказа, че е над всичко това, и се оттегли на вдъхновяваща почивка в природата с цел намиране на пътя обратно към себе си, преосмисляне на личните житейски цели и намиране на вътрешен мир.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🍃 @intimissimiofficial

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Моделът публикува снимка от личния си профил в социалните мрежи, с която показва, че няма нищо по-удовлетворяващо от това, да потърсиш усамотение в природата като естествен антидепресант. Постът събра над 650 хиляди лайка. 

Е, Докато едни знаменитости се разделят с гръм и трясък и се впускат в деструктивни и морално осакатяващи практики, Ирина преподава урок по достойнство и вълнуващо самолечение, като доказва, че edna жена няма нужда от мъж, за да се чувства щастлива. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.. @falconeriofficial ❄️

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

Пикантните факти не приключват дотук. Бившият годеник на Лейди Гага - Крисчън Карино, с когото се разделиха броени дни преди "Оскарите", на които чухме разтърсващото изпълнение на песента "Shallow" с Брадли, е харесал последните два поста на Ирина Шейх в Инстаграм, един от които е въпросната провокативна снимка.

Изненадващ край на годежа за Лейди Гага

Какво означава всичко това? Конспиративните теории валят, но вероятно никога няма да узнаем със сигурност.

Е, в заключение, надяваме се, че всеки от участниците в любовния четириъгълник ще успее да намери личното си щастие, защото в крайна сметка любовта свети по-силно от светлината на прожекторите. 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти