Бионсе иска нова къща

Бионсе не крие колко е щастлива, че е бременна
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Предполага се, че една бременна жена ще си има други грижи на главата, от това да се мести в ново жилище.

Певицата Бионсе обаче точно с това е решила да се занимава. Тя е била засечена от папараци в компанията на двама бодигарда да оглежда къщи във Флорида. Бременната звезда е решила, че има нужда от по-голяма и удобна къща и е започнала огледи.

Бионсе е носела много широка и оранжева роба, която прикривала корема й. В медийното пространство все още се носят слухове, че бременността й всъщност е фалшива, а сурогатна майка е наета, за да износи детето.

Певицата не коментира тези слухове, но на няколко пъти демонстрира наедрялата си фигура.

Що се отнася до съпруга й - Джей Зи, той сподели, че иска да бъде истински татко и да участва активно в отглеждането на детето.

Както е известно, бащата на един от най-богатите изпълнители в САЩ, е изоставил семейството си, когато Джей е бил на 11 години. Това му е оставило дълбока травма и затова той е решил да бъде истински любящ родител.

"Да осигуряваш материални блага не е достатъчно, важно е вниманието и любовта. Вижте много от децата на знаменитостите - те имат толкова проблеми и плачат за внимание и обич. Не искам да съдя никого, но изразявам очевидното", заявява Джей Зи и може да се каже, че е напълно прав.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти