Биляна Йотовска в нова роля

биляна йотовска
Снимка: Биляна Йотовска

Фитнес моделът с артистична поява в музикалния клип на рапъра Emilio Carlito. След десет годишна музикална пауза приятелите от детството се събират на снимачната площадка на клипа към песента „Мигове откраднати“. 

Emilio Carlito се завръща на сцената, както самия той признава с „тази моя позабравена авантюра – музиката“. Този път той обединява сили с Adriana Avior, представяйки една интересна история за любов с отворен край. 

В проекта, особено вълнуващ елемент е и специалното участие на Биляна Йотовска, която е известна като български фитнес модел, автор на книги за здравословен начин на живот, създател на бранд за спортно облекло и натурална козметика и инфлуенсър. Тя не само подкрепи своя приятел от детинство Emilio Carlito, но и стана незаменима част от сценария на продукцията, представяйки артистични заложби, които ще оставят зрителите без дъх. 

биляна йотовска
Снимка: Биляна Йотовска

Във видеото Биляна демонстрира своя спортен дух и страхотна фигура, като придава на сцените особен колорит с автентичната си енергията. Видеото към „Мигове откраднати“ е заснето в една от най-модерните фитнес зали в София, а сцените се редуват между спортната зала и уютен, бутиков апартамент в полите на Витоша. Историята отвежда героите на едно различно и интересно музикално пътешествие.

биляна йотовска
Снимка: Биляна Йотовска

Автор на музиката е Gem. Текстът е на Emilio Carlito, Adriana Avior & Gem. Аранжиментът прави Васил Николов. Зад камерата във видеото застава Божидар Симеонов.  "Мигове откраднати" – вече е в YouTube канала на Fasing the sun. Може да видите песента ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти