Безупречната Мелания Тръмп пристигна без съпруга си на речта му

мелания тръмп
Снимка: Getty Images / Gulliver

Първата дама на САЩ Мелания Тръмп отново успя да привлече вниманието към себе си. Тя пристигна в Капитолия съвсем сама на речта "За състоянието на съюза", която нейният съпруг изнесе по-късно същата вечер в столицата Вашингтон.

Облечена от глава до пети в Dior, Мелания събра погледите на тълпата. Белият костюм перфектно пасваше на фигурата ѝ, а усмивката ѝ беше неин незаменим аксесоар. 

Нямаше как да остане незабелязано, че тя пристигна в сградата Капилотия, която е седалище на федералната или щатската законодателната власт, отделно от съпруга си, за разлика от миналата година, когато първата двойка пропътува разстоянието по Авеню Пенсилвания в една кола.

мелания тръмп
Снимка: Getty Images / Gulliver

Говорителката на г-жа Тръмп Стефани Гришам съобщи, че първата дама е заминала рано, придружавайки група гости, чиито лични истории илюстрират дневния ред на президента. По думите на Гришам първата дама и съпругата на вицепрезидента Карън Пенс организирали за тях на Капитолия неофициален прием в непринудена обстановка ("intimate meet-and-greet").

Дъщерите на американския президент също присъстваха на речта му. Иванка Тръмп беше избрала по-консервативен тоалет, който предизвика противоречиви отзиви в социалните мрежи.

мелания тръмп
Снимка: Getty Images / Gulliver

След края в речта двамата отпътуваха заедно към Белия дом. 

Вижте още снимки от събитието в нашата галерия ТУК ►►►

мелания
Снимка: Getty Images / Gulliver

Още статии, които да прочетете: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти