Безстрашният Нийл Патрик Харис

Нийл Патрик Харис
Снимка: Getty/Images

Нийл Патрик Харис, по-известен като Барни Стинсън от сериала "Как се запознах с майка ви", сподели, че "обича да го е страх".

Актьорът разкрива, че обича да участва в рисковани каскади. Това е и причината за неговото щастие да бъде водещ на наградите "Тони".

"Обичам да ме е страх, да вървя през царевично поле през октомври (тогава се провежда празника Вси Светии – бел. ред.), а някакви хора да изкачат от всички посоки и да ме плашат", казва Нийл.

"Зная, че не могат да ми направят нищо, затова ми харесва това изживяване.

Да бъда водещ на наградите "Тони" е почти същото. Вече съм на сцената, всичко е на живо. Нещо може да се развали в последния момент. Имаме стотици проблеми, но имам аутокю и сме репетирали всичко.

Забавно е и малко опасно, но зная, че всичко ще е наред", допълва той.

Актьорът бе водещ на наградите "Тони" четири пъти, преди да предаде щафетата на Хю Джакман. Нийл Патрик Харис споделя недоумението си от актьори, които не могат да четат аутокю.

"Винаги се учудвам, когато номинирани за "Оскар" актьори четат аутокюто сякаш никога преди не са виждали нещо подобно. Зная, че всичко е проверено, че техният мениджър вече се е съгласил.

Въпреки всичко те са там с изражение, което пита "Какво, за Бога, е това" и четат монотонно без емоции", казва актьорът.

Нийл ще влезе в образа на Барни Стинсън в "Как се запознах с майка ви" за последен път този месец, тъй като деветият сезон на сериала ще бъде и последен. Той е тъжен, защото с това образът му спира развитието си. Въпреки това той очаква с нетърпение новите си роли.

"Никога няма да мога да изиграя някой като Барни, защото той е толкова уникален.

Снимали сме повече от 200 епизода…", споделя Нийл Патрик Харис. 

Интересно е да се спомене, че в сериала Нийл играе изключително успешно ролята на плейбой и разбивач на женски сърца, докато в реалния живот той и партньорът му отглеждат две деца – близнаци, от сурогатна майка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти