Бен Афлек срещу алкохола: актьорът постъпи за лечение в болница

Бен Афлек
Снимка: Getty

Бен Афлек беше закаран в болница от бившата си половинка Дженифър Гарнър в сряда вечер, съобщава уеб сайтът Entertainment Tonight.

Източник на изданието споделя, че семейството и здравето остават приоритетни за 46-годишния актьор, който е наясно, че има нужда от помощ и желае доскорошната си съпруга да бъде до него в този момент.

Дженифър Гарнър е забелязана да пристига заедно с бодигарда си в дома на Афлек. Според източник на E!News актрисата е помолила папараците да напуснат, тъй като „моментът не е подходящ“.

Постъпването на Афлек в болница идва малко сред раздялата с продуцента на комедийното предаване Saturday Night Live Линдзи Шуукъс и последвалите му срещи с 22-годишния модел на „Плейбой“ Шона Секстън.

Това е третият път, когато актьорът лекува проблемите си с алкохола – предишните му постъпвания в клиника са през 2001 и декември 2017 г. Приближени до него признават, че въпреки трезвеността си, наскоро Бен Афлек се е върнал към среднощните партита и компанията на старите си приятели.

Бен Афлек
Снимка: Getty

банери нови
Снимка: Edna

банери нови
Снимка: Edna

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти