Бен Афлек и Ана де Армас вече не са заедно

Бен Афлек Ана де Армас
Снимка: Getty

Една от любимите ни нови двойки в Холивуд остава в миналото – източник на People издава, че Бен Афлек и Ана де Армас са са разделили.

„Бен вече не излиза с Ана...Тя сложи край. Връзката им беше сложна“, споделя запознатият. Изглежда, че причината отчасти е местоположението на двамата актьори. Според източника на People Ана не иска да се установява в Лос Анджелис, а на Бен му се налага, тъй като децата му живеят там.

Въпреки това се твърди, че двамата са запазили добрия тон помежду си. Източникът на изданието определя решението като взаимно, като двамата са били приятелски настроени. „Те се намират в различни етапи от живота си; помежду им има дълбока любов и уважение. Бен продължава с желанието да работи върху себе си. При него се нареждат три ангажимента, а той е стабилен баща у дома. И двамата са доволни от това какъв е животът им.“

Новината за раздялата им е изненадваща за феновете им, особено след като през декември 2020 г. беше съобщено, че 32-годишната актриса се е преместила при 48-годишния си колега, а собственият ѝ дом е обявен за продажба.

Афлек и де Армас бяха заедно приблизително една година, след като се срещнаха на снимачната площадка на предстоящия филм “Deep Water”. Актрисата дори беше представена на трите деца на Афлек - Вайълет, Серафина и Самюел, от брака с бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти