Бен Афлек и Ана де Армас отново заедно?

Бен Афлек Ана де Армас
Снимка: Getty

Месеци след като Бен Афлек и Ана де Армас се разделиха след по-малко от година познанство, спекулациите, че са се събрали, се вихрят из интернет.

Всичко започна, когато актрисата публикува на пръв поглед стандартно селфи в Instagram през уикенда. На снимката обаче тя носи колие с половин сърце...

Наблюдателните фенове веднага забелязаха, че Афлек и Де Армас често носеха еднакви медальони на папарашките снимки на двойката от лятото. Когато двамата се разделиха през януари, мнозина предположиха, че медальоните, представляващи разполовено сърце, ще бъдат свалени като символ на миналата любов. Ето защо след снимката на Ана с колието, феновете веднага предположиха, че това е сигурен знак на възобновената връзка между нея и Бен Афлек.

Но, както се оказа, колието може би е просто колие.

След като сподели снимката, Де Армас публикува и друго стори в Instagram, включващо множество стикери с думите „не“ и „не мисля така“ на черен екран, отхвърлящи спекулациите.

Въпреки че в момента със сигурност изглежда, че Де Армас е необвързана, близки до актрисата описват раздялата ѝ с Афлек като относително приятелска и изглежда, че двамата са останали близки.

„Това е нещо, което е било взаимно и напълно приятелски“, каза неназован източник пред “People” по това време, добавяйки, че двамата „все още си говорят редовно“.

„Те са в различни етапи от живота си; помежду им има дълбока любов и уважение“, разкри още източникът. „Бен продължава да иска да работи върху себе си. Има три работни ангажимента и е солиден баща у дома. И двамата са доволни от това къде се намират в живота си.“

Нито една от страните не се е обърнала с публично изявление след раздялата. Най-откровен по темата неочаквано се оказа братът на Бен – Кейси Афлек, който отрече той да е изхвърлил картонената фигура на Ана. По-младият Афлек откровено призна, че „тази година беше наистина тежка за обвързаните хора“.

„Мисля, че тя е улов във всяко отношение“, каза той за Де Армас пред “Entertainment Tonight”. „И аз ще бъда там, за да помогна на Бен да премине през това, но не мисля, че той ще има проблеми. Моят съвет към тях би бил „Да, помислете дълго и добре, защото карантината не е забавна, ако сте самотни.“  

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти