Белослава: 2016-а беше жена с червена рокля и кошница

„Много концерти не достигат до хората и мислим, че музиката трябва да е събирателно звено за всички ни поне веднъж в годината.”, каза прекрасната Белослава, която гостува в „Ива от сутрин до обед”, за да разкаже за предстоящия си коледен концерт на 23-ти декември в Ялта.

„Единственото, което ги прави коледни тези мои концерти е, че са по времето на Коледа, а не, че са с такава тематика. Ние имаме страшно много пътувания и участия и не всички успяват да се докоснат до това, което ни се случва.

Аранжиментите на песните са много различни и са направени точно така, че да се танцува на тях постоянно и да създадат едно страхотно настроение у всички.”, сподели тя за концерта.

„Искам да кажа - понеже много хора не вникват в стила соулфул хаус – това е съвременното звучене на забравеното диско. С живи инструменти ще направим едно красиво осемдесетарско диско, което просто има малко по-ново хаус звучене.

Ще включим и кавъри на изпълнители като Бари Уайт.

„Слушай ме” също е с променен аранжимент и се получи леко мрачна, но отново много танцувална – човек не е способен да не си тактува, когато я чуе.”, разказа Белослава за музиката, която ще звучи в Ялта.

„Сцената е нашата трибуна да предадем послания към слушателите. Имаме песни, които са назидателни, които усмиват някои групи хора, например тези с празните погледи. С празни погледи като на момичетата, които са съвсем млади, но са готови да сложат силикон и ботокс по себе си.

С празни погледи като мъжете, които седят на големи групи с плешивите си глави, придържайки се към онзи мутренски външен вид, който си спомняме от едно време. И е хубаво да се говори за тези неща, защото някак се минава покрай тях, сякаш са естествени, но те не са.”, каза певицата.

„Всеки ден съм благодарна и не го забравям. Мисля, че 2016-а за мен вече е мъдра – започвам да съм все повече в хармония със себе си. Когато човек работи върху себе си, неминуемо достига до един момент на контролираност, което в началото ме плашеше.

С годините някак си се научаваш как да постигнеш радостта и как да избегнеш нещастието. Всичко е много контролирано и първоначално звучи тъпо, но не е така – човек се чувства много по-сигурен.

2016-а е жена с червена рокля и кошница, която се разхожда на пристанището в Португалия и отива да си купи зехтин. Тя е толкова прекрасна, че хората извъртат поглед след нея, а от нея струи истинска мъдрост.”, завърши Белослава.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Мара Белчева - красивата българска поетеса
Известни

Мара Белчева - красивата българска поетеса

Битка за сърцето на една от най-красивите поетеси била причина...

Маршът на незадоволените жени
Свободно време

Маршът на незадоволените жени

Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи...

8-те навика на щастливите хора
Свободно време

8-те навика на щастливите хора

Има много практични неща, които всяка от нас прави...

Абонамент