Анджелина и Брад отиват на съд, не могат да се разберат

анджелина джоли
Снимка: Getty/Guliver

Най-сексапилната двойка на света ще се съди. Анджелина и Брад просто не могат да се разберат затова кой ще гледа децата, кога и каква издръжка ще плаща, затова се налага двамата да пристъпят към следващата инстанция – съдебен процес.

Досега двамата, чрез адвокатите си, се опитваха да се разберат извън съда, за да не се налага да се дават показания, да се разпитват децата и т.н., но явно нищо и никой не може да накара двамата да се разберат цивилизовано.

„Тя е виновна за всичко. Тя е луда и нестабилна. Побърка децата и Брад“, смятат потребителите на социалните мрежи.

анджелина джоли
Снимка: Getty/Guliver

Почти няма човек, който да смята, че Брад е този, който е направил споразумението невъзможно.

Вече е прекалено трудно да се следи целият процес по техния развод, предвид противоречивите информации, които излизат през няколко месеца.

анджелина джоли
Снимка: Getty/Guliver

Това, което знаем със сигурност е, че от най-красивия брак се получи ужасно грозен развод, който е напът да унищожи двама световни любимци.

Припомняме, ако сте забравили, че основната причина за развода според Анджи е, че Брад не се грижел достатъчно добре за децата им, бил им повишил тон в самолета и изобщо не бил добър баща. 

Друг е въпросът, че Брад идва от класическо семейство с традиции и държи на нормалните семейни ценности и режим. Жена му, от своя страна, е израснала в дом на артисти, с очужден баща, и за нея родителството се припокрива повече с приятелство. 

брад деца
Снимка: Getty/Guliver

Тя беше купила на сина си Мадокс нож за 9-я му рожден ден и смята за напълно нормално да остави дъщеря им Шайло да се разхожда с мъжки дрехи и да се представя с мъжко име. 

Ще видим кой как ще излезе от този развод....

Дано децата им да успеят да преминат през тези изпитания без много сътресения.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти