Анджелина Джоли с голяма и важна новина

Анджелина Джоли с голяма и важна новина
Снимка: Guerlain

Актрисата, режисьор и защитник на човешките права Анджелина Джоли буквално преди броени часове разкри новината, че става лице на новия парфюм на козметичния бранд Guerlain.

Вестта идва като приятно развитие на живота ѝ, след като миналата година стана ясно, че тя се развежда с Брад Пит. Освен това марката Guerlain е френска, а както знаем, Анджелина има специална връзка с тази страна (двамата с Брад прекараха доста време там), така че всичко пасва перфектно.

Джоли ще бъде лицето зад аромата MonGuerlain, който предстои да бъде презентиран в световен мащаб през март 2017-а.

Договорът между актрисата и лейбъла е бил сключен в края на миналата година, докато Джоли е режисирала филма си First They Killed My Father в Камбоджа.

Говорител на френската марка споделя, че парфюмът ще носи класическо усещане за женственост и "полъх" на модерния феминизъм. Други подробности около бъдещия аромат все още няма.

Засега единственото, което Джоли е споделила за своя принос в популяризирането на парфюма, е, че всички нейни приходи от нейния договор с бранда, ще бъдат дарени за благотворителност. Което не ни изненадва изобщо.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти