Актрисата Ралица Паскалева е бременна, но не издава подробности

Ралица Паскалева е поредната млада и многообещаваща актриса, която участва в „Откраднат живот”. Завършва НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов” в класа на Стефан Данаилов. За разлика от много свои колеги, Ралица не е от семейство на актьори, а към артистичната професия я водят единствено страстта и желанието. Снимала се в много български и чуждестранни продукции и си е партнирала с имена като Доминик Пърсел, Джош Кели, Ейдриън Пол и много други.

В сериала „Откраднат живот” Ралица облича бялата престилка и влиза в ролята на д-р Галя Стилянова – специализант акушер гинеколог. Млада и много амбициозна, Галя на няколко пъти става причина за големи обрати в сериала, без дори да подозира. Нейната амбиция е основната ѝ движеща сила и често е причината за големи проблеми.
Снимка: NOVA

Актрисата Ралица Паскалева, на която се радваме в сериала "Откраднат живот", съобщи, че е бременна от приятеля си Теодор Салпаров. 

В предаването "На кафе" актрисата отказа да разкрие повече подробности - нито за пола, нито за термина, но се предполага, че бебето ще се роди през лятото. 

Колкото и да иска да запази тази хубава новина само за себе си, силно се надяваме Ралица скоро да се съгласи на интервю с нас, в което да си говорим за всички женски теми, които ни вълнуват. 

 

That’s amore 😍

A post shared by Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) on

Ето какво споделя Ралица за своята половинка ► Историята на красивата любов между Ралица Паскалева и Теодор Салпаров

 

Ho-ho-ho! 🤪🎄❤️#CrazyCouple #HappyHolidays

A post shared by Ralitsa Paskaleva (@ralitsapaskaleva) on

 

Още интересни статии, които да прочетете:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти