"Аеросмит" разтърсиха София

"Аеросмит" разтърсиха София
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Ексцентрични, диви и неуморни – Аеросмит разтърсиха София!

Стивън Тейлър и компания бяха за първи път в България и взеха дъха на почитателите си. И да, гласът на Стивън Тейлър звучеше точно така, все едно си си го пуснал на диск.

И да, енергията му беше все толкова неизчерпаема колкото всички ние се надявахме да бъде. Единственото необичайно бяха мустаците, които вокалът на групата имаше... но това се преживява. Особено, когато на метри от теб са Стивън Тайлър, Джо Пери, Брад Уитфорд, Том Хамилтън и Джоуи Крамър.

Типично за едни големи звезди с излизането си на сцената те се поклониха на публиката си. Не пропуснаха да поздравят и на родния ни език, но големите са така. Последва първата песен, която беше парче от новия им албум "Music From Another Dimension", който е първият студиен проект на групата от 11 години.

Последваха и други от него, а "черешката на тортата" бяха всички онези парчета, които целият стадион пееше с американските идоли.

Групата беше тук в оригиналния си състав, както при основаването си преди 44 години. И независимо, че бандата има такова творческо дълголетие, енергията им на сцената беше за завиждане.

България получи още едни рок динозаври и не беше за изпускане. Не е и за описване, защото подобна емоция няма как да се предаде. Единственото, което можем да кажем е: Благодарим ви "Aerosmith"!

Самата банда сподели, че са останали изключително доволни от шоуто си в България.

Музикантите не скриха възхищението си от българската публика миг преди да отлетят от България след концерта си. Вокалът Стивън Тайлър призна, че е "изтощил гласа си", а коментарите на всички останали членове на бандата бяха: "Страхотно шоу и страхотна публика".

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти