9 спални, 16 бани и звездни съседи: принц Хари и Меган Маркъл имат нов дом

принц хари меган маркъл
Снимка: Getty

Принц Хари и Меган Маркъл, които напуснаха британското кралско семейство и се преместиха в родината на Меган САЩ, се радват на нов дом, съобщиха Vesti.bg.

Двойката е купила къща в Санта Барбара, Калифорния, съобщи Си Ен Ен (CNN), позовавайки се на официален представител на херцозите на Съсекс.

Официално изявление се съобщава, че Хари и Меган са се преместили в новия си дом миналия месец и изразяват надежда, че ще могат да се радват на уединение.

Сега двойката може да нарече някои от звездните си приятели (като Опра Уинфри) свои съседи.

Английското издание „Дейли Мейл” (Daily Mail) дава повече подробности за новата къща на Хари и Меган. В имението имало девет спални и 16 бани, а цената на имотът, който включвал и немалко земя, била 14,6 млн. долара.

Освен това на територията на имота имало и къща за гости, която би била идеална за майката на Меган – Дория, която е в ролята на бавачка на едногодишния син на двойката – Арчи.

За покупката на новия дом Хари и Меган използвали и помощта на принц Чарлз, твърди изданието, позовавайки се на свой източник от кралските среди. „Чарлз беше щастлив да помогне и дори бръкна в собствения си джоб. Той е отдаден и на двамата си сина и всеки път, когато може да им помогне, винаги ще го направи”, казва източникът.

Засега няма официален коментар от Двореца.

Ето кои звезди са в елитния кръг на Меган Маркъл в Калифорния

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти