50 години затвор застрашават Рики Мартин след обвинения в кръвосмешение

Рики Мартин
Снимка: Getty

Рики Мартин категорично отрича да е бил в няколкомесечна връзка с племенника си, наричайки обвиненията „неверни“ и „отвратителни“, предава Entertainment Tonight.

В изявление за изданието адвокатът на певеца - Марти Сингър, казва: „За съжаление, човекът, който е направил това твърдение, се бори с дълбоки психични проблеми.“ Сингър добавя: „Рики Мартин, разбира се, никога не е бил - и никога няма да бъде - въвлечен в каквато и да е сексуална или романтична връзка с племенника си.“

„Идеята е не само невярна, но и отвратителна“, продължава адвокатът. „Всички се надяваме, че този човек ще получи помощта, от която толкова спешно се нуждае. Но най-вече очакваме с нетърпение този ужасен случай да бъде приключен веднага щом съдията се запознае с фактите.“

Множество издания от Пуерто Рико разпространяват твърденията, че изпълнителят и племенникът му са имали седеммесечна връзка. По думите на племенника той е бил обект на физически и психологически атаки след края на отношенията му с Мартин.

Пуерториканските медии отбелязват, че според закона в държавата наказанието при доказване на кръвосмешение е 50 години затвор. Новинарският издател El Vocero в Пуерто Рико също съобщава, че според Ерик Мартин, брат на музикалната звезда, обвиненията произтичат от племенник с психични проблеми. Според испанското издание Marca това е 21-годишният Денис Йадиел Санчес.

Рики Мартин през годините

50-годишният Рики Мартин има четирима братя и една сестра, но не се съобщава чие дете отправя обвиненията. През 2017 г. той сключи брак със съпруга си Джуан Йосеф, а двамата отглеждат четири деца.

Очаква се делото за кръвосмешение и тормоз да започне на 21 юли в Пуерто Рико, когато Даниел ще отговаря на въпроси от съдия.

По-рано този месец в Пуерто Рико беше издадена ограничителна заповед срещу Мартин след обвинение в домашно насилие, като вече се предполага, че подалият молба е всъщност Санчес. В края на юни срещу музикалната звезда беше заведено и дело за 3 млн. долара заради неизплатени комисионни към бивш мениджър.

Представителите на Мартин отричат в изявление обвиненията, свързани с издадената ограничителна заповед.

„Твърденията срещу Рики Мартин, довели до заповед за защита, са напълно неверни и изфабрикувани“, каззват представители на Мартин пред ET. „Уверени сме, че когато излязат истинските факти по този въпрос, нашият клиент Рики Мартин ще бъде напълно оправдан.“

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти