21 години по-късно: Д-р Куин Лечителката и Съли отново заедно!

др куин
Снимка: imdb.com

Един от най-култовите сериали от 90-те безспорно е "Д-р Куин Лечителката". В главните роли Джейн Сиймор и Джо Ландо ни радваха в продължение на цели 6 сезона.

Премиерата на поредицата за Микаела Куин, нейното семейтво, приятели и пациенти започна да се излъчва през януари 1993 г. и приключи през пролетта на 1998 г., припомнят ни от Vesti.bg

Една от най-любимите телевизионни саги превърна Сиймор в истинска звезда от малкия екран, а Джо Ландо в секссимвол. Тяхната любов, връзка и подкрепа в сериала даваше пример за идеална двойка.

 

Само преди броени дни 68-годишната Джейн сподели нова снимка в своя профил в Инстаграм. За изненада на всички, тя бе в компанията на екранната й половинка - 57-годишният Джо Ландо.

Към снимката Джейн е написала следното: "Лято със Съли".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summers with Sully! 😁🔥

A post shared by Jane Seymour (@janeseymour) on

Фенове на артистите споделиха в коментарите, че искат завръщане на звездната двойка на екран. Макар да са минали няколко десетилетия от края на сериала, двамата изглеждат все така чудесно.

Любопитен факт е, че Сиймор получава главната роля за поредицата съвсем случайно. Тя разбира за решението буквално в последната минута, като преди това е прочела сценария само веднъж -  ден по-рано.  Часове по-късно актрисата признала през сълзи, че е родена за тази роля.

В България "Д-р Куин Лечителката" бе един от първите на медицинска тематика, добили широка популярност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти