10 години брак с 20-годишна разлика: Арън и Сам Тейлър-Джонсън

В случай, че не сте разбрали, в момента един от най-привлекателните и най-желаните мъже на Холивуд промотира новия си филм „Убийствен влак“ (повече за него си припомнете тук). 

Вече обърнахме специално внимание на Брад Пит (и кой може да ни съди?), но пропуснахме да споменем и един друг холивудски чаровник, който в никакъв случай не заслужава да бъде пренебрегнат.

Арън Тейлър-Джонсън (най-вдясно на снимката) е всичко друго, но не и просто красив мъж.

Арън Сам Тейлър Джонсън
Снимка: Getty

Днес обаче няма да говорим а филмовата му кариера, а за личния му живот. Въпреки че границата между двете е доста размита.

С настоящата си съпруга Сам се запознават през 2009 година на снимачната площадка за режисьорския ѝ дебют "Nowhere boy", който проследява историята на Джон Ленън. Арън е избран да изиграе главната роля. По това време той е на 18, а тя – на 42. С други думи, той е 7 години по-възрастен от нейното най-голямо дете. 

Арън и Сам Тейлър-Джонсън през годините

Днес са горди родители на две момичета – 10-годишната Роми Хироу и 12-годишната Уайлда Рей. Както вече споменахме, Сам има още две деца от предишния си брак с Джей Джоплин.

И така, по случай 10-ия юбилей от сключването на брак 32-годишния актьор и 55-годишната режисьорка на филма „50 нюанса сиво“ подновиха сватбените си обети и отново се врекоха във вярност. 

„Празнувахме с много приятели и близки. Прекарахме страхотно. Беше много красиво“, споделя Арън пред сп. People.

В края на юни актьорът публикува снимка със съпругата си в социалните мрежи, придружена с мило описание, което гласи:

„Вчера беше най-красивият ден, лятното слънцестоене, нашата 10-та годишнина... Подновихме обетите си и признахме любовта си пред най-близките, беше празник на любовта и радостта! Десетилетие брак. Беше вълшебен, незабравим ден и слънцето не спря да грее и за двама ни. Благословени сме.

Сами, ти си моята любов, моят живот, моята сродна душа, моята съпруга, моят свят!“

Сам Тейлър-Джонсън от своя страна също публикува два кадъра от празненството с послание:

„10 славни години. Моят невероятен съпруг, баща на 4 момичета. Обичам те, обичам те, обичам те. Любовта побеждава всичко.“

Всички знаем, че светът много пъти си затваря очите за голямата възрастова разлика в Холивуд (напомняме, че Присила Пресли е само на 14 години, когато се запознава с 24-годишния Елвис).

Не можем да си кривим душата, че в начина, по който започва връзката на Арън и Сам, има нещо странно и дори нередно. Може би фактът, че днес те са заедно, щастливи, влюбени и заобиколено от деца,  до известна степен смекчава обстоятелствата.

И до ден днешен обаче немалко почитатели на холивудския актьор не пропускат възможност да напомнят за историята за жената на средна възраст, която се възползва от професията и авторитета си, за да прелъсти един тийнейджър.

15 любовни истории от Холивуд, които ни разчувстваха

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти