Зодиите, които ще преборят с лекота всички проблеми през февруари

Победи над трудни житейски обстоятелства обещават Слънцето и Марс. Те засилват самодостатъчността и борбения дух у хората, даряват ги с увереност в себе си, вътрешна и физическа сила.

А тези трудни житейски обстоятелства в хороскопа се описват като напрегнати аспекти на планетите и сега – нещо интересно – през февруари изобщо няма да има такива!

Не е ли заплаха квадратът на Венера с Юпитер, предизвикващ мързел и големи разходи, и Венера с Плутон, засилващ сексуалното желание и стремеж към много пари? Ако през февруари всички трябва да се борим с нещо, това ще са само собствените ни страсти.

Затова пък в последната десетдневка на февруари се оформя многообещаващ бисекстил на Слънцето, Марс и Уран. Той не предвещава проблеми, с който трябва да се борим, а успешен обрат на обстоятелствата, от които трябва да се възползваме. Да, за да се включим в това събитие, ще трябва да рискуваме. Но рискът ще завърши с победа.

Кои са зодиите, които бързо и лесно ще преодоляват трудностите, и какво още ни вещаят планетите – разберете в галерията! >>>

 

Още от Астрология:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти