Жътварската луна ще обърка най-много тези три зодии

луна пълнолуние
Снимка: iStock

През този месец се сблъскваме с хаос, а допълнителна дезориентация според астролозите ще предизвика пълнолунието в Риби на 10 септември.

Жътварската луна (така се нарича пълнолунието, което е най-близко до есенното равноденствие) е чудесен момент да заровим томахавките, да се освободим от негативното и да очаквате с нетърпение и надежда нова страница от живота си.

На 10 септември Луната осветява най-смелите ни мечти, но дори в тях да се таят най-чисти намерения, те могат да ни костват някои заблуди, разказват от Bustle. А няколкото зодиакални знака, които ще бъдат най-повлияни от събитието, са подтиквани от Жътварската луна да осъзнаят границата между факти и измислици.

Но нека това не ви притеснява толкова – като цяло пълнолунието е добър момент да се поспрете, заредите батериите и помечтаете. „В дните преди пълнолуние определено има някои разочароващи аспекти в Космоса, но това през септември ще смекчи и успокои всяко напрежение или трудност“, казва астрологът Райън Марквард пред Bustle.

Чувствителната енергия на зодия Риби е само част от тази прогноза. Ретроградният Меркурий, който обикновено се намесва в ежедневието ни и да сее хаос, пристига точно преди септемврийското пълнолуние. Енергията му ни призовава да забавим темпото, да обмислим и да оценим отношенията си, вместо да предприемаме действия.

Зодиите, които ще усетят най-леко ретроградния Меркурий

Затова ако попадате сред най-силно засегнатите от Жътварската луна зодии, направете пауза. „Всяка работа, която вършите около това пълнолуние, трябва да усещате забавна и без напрежение. В противен случай вероятно няма да харесате резултата, ако полагате твърде много съзнателни усилия“, казва Марквард.

Макар Жътварската луна обикновено да е благосклонно събитие, за някои може да се сметне като преразглеждане на кармата, за да могат да продължат напред. Разберете в галерията дали сте един от зодиакалните знаци, които са най-повлияни:

Трите зодии, които ще бъдат най-повлияни от Жътварската луна на 10 септември

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти