ЗАТЪМНЕНИЕ СЛЪНЦЕ
Снимка: Unsplash

Затъмнение във Водолей тази нощ: Предстоят ни положителни промени в личен и професионален план

Очакваме с нетърпение слънчевото затъмнение във Водолей в Новолуние, което ще се случи през нощта на 15-ти февруари. С него ще дойде и вятърът на промяната за всеки един от нас. Може би е време да глътнем малко свеж въздух! 

От началото на 2018-та година от нас се изискваше да направим много промени и да се откажем от всичко това, което ни тегли надолу. Може би всичко, което бяхме натрупали през изминалата година, трябваше да бъде изчистено от съзнанието ни и да встъпим с нови сили в следващия период. 

Изключително интересен е фактът, че през месец февруари няма да станем свидетели на Пълнолуние, а това може да бъде знак само за едно - време е да приветстваме новото и да започнем изцяло различен цикъл в живота си. Идеята за освобождаването на всичко негативно ще бъде оставена на заден план и сега ще имаме възможността да използваме енергията от Новолунието и слънчевото затъмнение, за да визуализираме и създадем бъдещето си. 

ЗАТЪМНЕНИЕ СЛЪНЦЕ
Снимка: Unsplash

Енергията, заобикаляща затъмнението, е доста различна от обичайното и по още една причина. Явлението се случва в знака на Водолей, който по презумпция носи много нежност, любов и надежда. 

Важно да знаем за периода е, че всяко едно нещо, което сме нарекли за свое от началото на годината, ще бъде обгърнато с чиста любов и позитивна енергия. 

Благодарение слънчевото затъмнение във Водолей ще имаме възможността да погледнем нещата от друг ъгъл и да намерим правилните решения. Ще осъзнаем как нашите действия и думи влияят на околните и ще можем да коригираме грешките и премахнем излишното. 

ЗАТЪМНЕНИЕ СЛЪНЦЕ
Снимка: Unsplash

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти