Започва година на отрезвяване и реализъм

Бистра Копанарова

Навръх новата година е време за кратка прогноза относно това какво предстои в следващите дванайсет месеца. Това е първата част на прогнозата.

Няколко са по-важните промени за 2018:

Първо, преминаването на Сатурн в Козирог, което се случи в края на две и седемнайста, но ще продължи в рамките на следващите две и половина години, тъй като Сатурн е по-бавна планета в сравнение с планетите преди него, а правилото е, че колкото по-рядко се случва нещо, толкова по-голяма значимост има то.

И така, Козирогът е естественият знак на управление на Сатурн, съответно там той е силен.

Сатурн е планета, свързана с отговорността, дълга, и с това какво „трябва“ да се направи, а от там съответно и с необходимостта.

Времето е подходящо да преструктурирате и поставите в ред нещата си, особено по отношение на дома, в който Сатурн попада и планетите, които засяга в личния ви хороскоп.

При всички положения Сатурн ще развенчае много илюзии, ще даде отрезвяване и по-практична и реалистична оценка на нещата. Може би дори лека песимистична нотка. Най-осезаемо това ще бъде за зодии Козирог, Овен, Везни и Рак.

сатурн планети
Снимка: Thinkstock

Още за Сатурн Козирог ще ви разкажа в друго видео, посветено само на него.

През 2018 Уран, една още по-бавна от Сатурн планета, макар и все още не категорично, също променя знака, в който се движи, което ще се случи окончателно в две хиляди и деветнайста година.

Уран преминава за кратко няколко пъти от овен в телец поради ретроградността си и макар по-леко, постепенно ще започне да се усеща началото на промени, свързани с отношението към материалните ценности.

Това така или иначе е много дълъг и сложен процес, който изисква по-дълъг период от време.

Телецът е знак на собствеността и в не малка степен на привързаността към нещата и тези теми ще бъдат подложени на промени в предстоящите няколко години.

Уран
Снимка: Thinkstock

Уран променя категорично това, с което се свързва, така че е добре да помислите по въпроси като например: Кое е това, което ми принадлежи? Какво би било ако го нямам и как ме дефинират моите притежания?, както и други подобни въпроси, тъй като Уран е планета, която няма отношение към материални ценности, а само към духовни. Имайте предвид, че това е само началото на промяната.

Втората част на прогнозата ще видите следващата неделя. Аз ви пожелавам весел и светъл празник!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти