Време е за драстични промени и по-добри хоризонти - ретрограден Уран до януари 2018!
Снимка: Thinkstock

Време е за драстични промени и по-добри хоризонти - ретрограден Уран до януари 2018!

Непредсказуемата планета Уран стана ретроградна от 3 август, а своето директното движение ще възобнови чак на 2 януари 2018 г.

Това ретроградно движение може да се прояви най-вече вътре в нас като силен индивидуализъм, на моменти може да се окаже дори разрушително за някои.

Планетата, която свързваме със свободата и независимостта, сега може да ни създаде резки бунтарски реакции, а впоследствие – и такива ситуации. Това ще внесе в нашия живот неочаквани промени и обрати.

В положителен аспект Уран през този период ще ни даде прекрасни възможности за изследвания, за нововъведения в поведението ни и в нашата психоемоционалност.

Ретроградният Уран ще пробуди в нас голяма потребност за разрушаване на традиции, ще ни накара да се стараем да сме единствени и уникални. Това е прекрасен период да се изразим с пълна сила. Уран е необятен източник  на нови идеи и експерименти.

Снимка: Thinkstock

Ще ни донесе много нови прогресивни идеи. Трябва да използваме този период максимално, защото той ще ни даде изобретателност във всяко направление, един невероятен творчески потенциал.

Това е период на драстични промени и ако ние сме готови за това, нещата, които ще ни сервира Уран, ще бъдат много по-лесни за възприемане, а самите ние ще ги искаме и ще действаме, за да ги получим.

За това, от което вече нямаме никаква нужда, е дошъл моментът да го премахнем и да проправим път на новото в нашия живот, без да се страхуваме и притесняваме.

Дайте път и свобода на новото! С новото идва нова надежда, нова вяра и нов шанс!

Снимка: Thinkstock

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти