Везните са пред дилема, Близнаците - в противоречие, а Стрелците - заредени с идеи

Везните са пред дилема, Близнаците - в противоречие, а Стрелците - заредени с идеи
Снимка: Thinkstock

Сигурни сме, че повечето от вас вече са прочели дневния си хороскоп, още с първото сутрешно кафе.

Но ако все още не сте прегледали седмичния, сега ще ви разкажем накратко какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 6 до 12 юли) според най-точния и плашещо верен хороскоп - този на Edna.bg, изготвен лично от астролога Йоана Йорданова.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодии:

Овен 

През тази седмица няма да ви стане никак приятно, ако някой се опитва да ви ограничава или да ви казва какво да правите. Настроени сте бунтарски и някои от вас може да реагират доста бурно на подобни опити за контрол или намеса в личното пространство. Бъдете внимателни в средата на седмицата, защото тогава рискът да действате нападателно, ако някой ви се меси, е най-голям. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

И през тази седмица вниманието ви ще бъде ангажирано повече с преследването на личните ви цели, отколкото с работа. Ще копнете за близост с любимия човек, ще търсите подкрепата на близките си, ще искате да внесете повече уют в дома си. На заден план ще останат амбициите и мненията на хора, които не са в най-близкото ви обкръжение. Дори тези от вас, които се вълнуват от работата, ще търсят повече удовлетворението от нея отколкото престижа и одобрението на шефа и колегите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица е в известна степен противоречива за вас, защото ще трябва да съвместявате две различни по вид енергии. От една страна, продължава динамичният период, в който сте от известно време, така че много от вас ще продължават да бъдат във вихъра си – ще пътуват, ще се срещат с нови хора, ще ги осеняват нови идеи и трудно ще се съсредоточават върху определена възможност, защото все ще имат усещането, че изпускат друга. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

Изминалата седмица беше доста наситена както откъм преживявания, така и откъм емоции. Отзвукът от всичко това ще продължавате да усещате и през тази седмица, а в душите на някои представители на знака ще продължава да бушува буря. Това се отнася най-вече за тези от вас, които имат навика да си траят прекалено дълго, да се поддават на чужди влияния и да потискат собствените си потребности заради другите. Ако сте сред тях, през следващите дни вътрешният глас ще продължава да ви шепне, че нещо не е наред и трябва да предприемете някакво действие, за да промените ситуацията. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК.

Лъв

Предстои ви интересна и емоционално заредена седмица. Впечатленията, които ще трупате, и чувствата, които ще изпитвате, ще зависят много от това до каква степен сте скъсали с миналото и дали сте готови да продължите напред. Ако сте го направили и сте готови да сграбчите новите възможности, периодът може да бъде много позитивен за вас. Вярвайте в себе си и се посветете на дейности, които ви изпълват с радост и вдъхновение. Тази комбинация ще ви осигури и удовлетворение, и финансови приходи. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица член на семейството или приятел може да има нужда от вас и от вашата подкрепа. Ще изпитате състрадание и ще имате желание да помогнете, но внимавайте да не прекалите с грижите и да се опитвате да решавате проблемите му вместо него/нея. Не само че няма да постигнете нищо, но и ще лишите другия човек от необходимостта да поеме отговорност за живота си. Ако усетите, че някой изисква помощта ви и ви кара да се чувствате виновни задето не му я давате, не се хващайте на въдицата – подкрепете го, но не поемайте ролята на родител и очертайте граници. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

В началото на седмицата може би някои от вас ще се натоварят, но не е задължително хората около вас да го забележат. Може да преживявате всичко вътре в себе си, но така или иначе доста от вас ще бъдат изправени пред дилема и ще трябва да направят избор. Независимо дали конфликтът е свързан със семеен въпрос, с неудовлетворение от служебните взаимоотношения или с трудността да съвместявате отговорностите си в тези две житейски направления, няма да бъде много лесно да направите избор.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Очаква ви още една седмица, в която ще ви заливат вълни от емоции. Разбира се, много от вас ще ги държат зад желязна фасада и околните може да и не забележат нищо, но преживяванията ви ще бъдат дълбоки и, искате или не, ще трябва да се справите с тях. Ще продължи въздействието върху вас на преживяното от миналата седмица и, ако продължавате да потискате чувствата си и да се правите, че нищо не се е случило, гневът ви може да изригне като вулкан. Така че може би е по-добре би било да намерите начин да изпуснете парата, за да не се задушите или да не пометете някого с реакциите си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

И през тази седмица позитивната нагласа към живота няма да ви напуска и, каквото и да се случва, ще имате усещането, че сте на прав път и възможности не ви липсват. В средата на седмицата ентусиазмът ви ще бъде най-силен и, дори някои хора около вас да решат, че ви липсва здрав разум, това едва ли ще ви притесни. Идеите ще се появяват една след друга и позитивизмът ви ще бъде заразителен. Ако работите в сфера, в която е нужно да убеждавате или да мотивирате хора, използвайте благоприятния период – ще постигнете добри резултати. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

През предходната седмица доста от представителите на знака се чувстваха изнервени, и дори ядосани. В началото на тази седмица е възможно все още да се чувствате така. Лесно ще ви изкарват от равновесие – дори да не показвате, емоциите ще бушуват във вас. Внимавайте да не си го изкарвате на най-близките обаче, защото така ще ги превърнете в невинни жертви. Освен това не решавайте веднага, че другите са глупави, невъзпитани, че са против вас и неща от този род. Човекът, който ви е ядосал или засегнал, може въобще да не е искал да го направи, а просто да е на различно мнение от вашето, да не е бил в настроение или е направил и казал това, което е сметнал за правилно. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

В началото на тази седмица може да осъзнаете ред факти, които не е сигурно, че ще бъдат особено приятни, но поне ще видите нещата такива каквито са. Възможно е да разберете, че колега или друг човек във вашето обкръжение не е такъв за какъвто сте го мислели – и това ще ви разочарова. Може партньорът ви да покаже някоя своя страна, която не познавате или не приемате. Чувствата ви ще бъдат объркани, но лека-полека ще се окопитите и ще си възвърнете спокойствието.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица се пазете от агресивни и избухливи личности или от хора, които искат да доминират, защото биха могли да ви наложат своята воля и нищо чудно да се почувствате зле. Ако се налага да работите с такива личности, вероятно няма да бъде много лесно да им противодействате. И все пак, усетите ли, че прекаляват, не е зле да се опълчите. Седмицата ви дава шанс да проявите качества, които обикновено не показвате, а може би и не предполагате, че притежавате. В случай че някой злоупотреби с доверието или добротата ви, няма да е толкова страшно да си покажете рогата – особено във вторник и сряда. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти