Венера във Везни - време за постигане на баланс в отношенията!

Бистра Копанарова

Здравейте, дойде времето, в което Венера преминава в следващия зодиакален знак- от Дева във Везни, който знак тя управлява и съответно позицията й там е особено силна.

Това се случи на 14 октомври и ще продължи до седми ноември.

Като въздушен знак, Везните се свързват с взаимодействието и общуването с околните, и то по един хармоничен, лек и много приятен начин, може да се каже дори и изискан.

Съответно времето е подходящо за разбирателство  и постигане на баланс в отношенията, в които участвате, както лични, така и в професионален план.

Способността да видите гледната точка на човека срещу вас и да се разберете на разумна основа, дава възможност на връзката да се развива и изгражда в условия на съвместно уважение и справедливо отношение.

За хората, които се изявяват в сферата на изкуството,  правото, както и дипломация, култура, периодът е добър и благодатен.
В личните отношения възможността за изграждане на доверие и качествена комуникация е налице и това позволява те да се задълбочават, подобряват и развиват.

И още нещо важно: освен за работата върху отношенията ви, в периода на движението на Венера във Везни можете да се фокусирате още и върху изграждането на вътрешен център и спокойствие, независещи от външните обстоятелства, което ще ви даде възможността да реагирате по най-правилния и благоприятен начин както за вас, така и за околните.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти