Венера навлезе в Риби: магия, любов и сбъднати мечти

венера в риби
Снимка: iStock

Венера, планетата на любовта и привързаността, навлезе в един от любимите си знаци, Риби, на 5 април. В Риби планетата е екзалтирана, което означава, че е Риби е в хармония с венерените вибрации и имат потенциала да си взаимодействат на много високо ниво.Този мечтан дует ще ни накара да се чувстваме по-чувствителни и творчески настроени, а романтичният ни живот ще получи силно положителен космически тласък.

Ако има подходящ момент да се потопите в нежната, магична и мечтателна страна на любовта, сега е моментът. На всички ще ни бъде по-лесно от обикновено да даваме много във взаимоотношенията си и ще усетим повече притегателна сила именно към тях.

Под това влияние ще се научим да виждаме всички цветове на дъгата и ще бъдем по-толерантни. Когато Венера е в Риби, енергията на Земята се върти около това да направи атмосферата магична.

Риби е най-съпричастният и състрадателен знак в зодиака. Венера ви помага да създадете връзки с другите, които надхвърлят материалната сфера. Думите и физическото докосване вече имат по-малко значение - всичко зависи от това как се чувствате. Усещането е духовно, дълбоко и малко мистериозно.

Ще общуваме с другите предимно чрез чувства и жестове и се свързвате с тях на душевно ниво.

От 22 до 30 април Венера ще бъде много близо до Юпитер и Нептун в Риби. Тази тройна комбинация от планети се очаква да донесе едни от най-добрите дни през цялата година за любов и романтика.

Девизът на всяка зодия за 2022 година

Но бъдете внимателни, тъй като Риби е знак, управляван от Нептун. Да, интуицията ви ще бъде засилена, но е възможно да увеличи грешните неща, или един вид да ви сложи розови очила. Това не означава да се затваряте в себе си, но е добре да внимавате кого допускате в личното ви пространство. Следвайте това, което ви казва сърцето през този месец, но не пренебрегвайте и разума си.

Важно е да отбележим, че тъй като Венера не е само планетата на любовта, този транзит ще се прояви и в други посоки. Архетипа на Риби е известен с това, че сваля границите между "аз" и "те", така че е възможно да се чувствате по-свързани с околните от обикновено. Това може да е минус за по-чувствителните хора, но за тези от нас, които до определена степен са оставили свързването на за заден план, този космически ключ ще отвори врати. Обадете се на приятел, с когото не сте се виждали отдавна, за да се разходите, да пийнете по нещо или просто да си поговорите по телефона. Този транзит е идеалният тласък да се върнете към хората, на които държите най-много.

Отбележете в календара си 30 април, когато Венера ще бъде точно до щастливия Юпитер под новолунното слънчево затъмнение в Телец. Това затъмнение ще отвори магически портал, който ще роди нови неща, които ще се развиват през следващите шест месеца. Тази дата ще подчертае нещата около нас, които ще ни помогнат да се изградим на следващо ниво, и като личности, и като колектив и ще има огромен принос към новото начало, което ни очаква.

Като цяло Венера в Риби ще ни подари един чудесен положителен месец - точно навреме, за да ни въведе в пролетта.

Месечният хороскоп за АПРИЛ 2022

 

Прочетете какво ви очаква през АПРИЛ:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти