Венера е в Скорпион: Не обсебвайте партньора си, наслаждавайте се на любовта!

двойка есен
Снимка: Unsplash

Венера е планетата на любовта и удоволствието. Тя управлява способността да изразявате любов и да се наслаждавате на красотата. В допълнение дава чар и привлекателност, показва характера на сексуалността.

Определяйки положението на Венера, може да се отговори на следните въпроси: Какви любовници привличате? Склонни ли сте към флирт? Имате ли щастие в любовните авантюри или те завършват с разочарование за вас? Какви творчески таланти имате?

От древни времена Венера се е считала за богиня с влияние върху любовта и емоциите. Тя е учила смъртните на изкуството да съблазняват. Тази богиня се е славела със своята красота, там, където стъпвала, цъфвали цветя. Тя е известна и със своите изблици на гняв, а понякога може да бъде коварна и злобна.

В астрологията Венера покровителства любовта, изкуствата, украшенията, талантите, сърдечността, хармонията и приятелството. Тази планета управлява възвишените емоции, най-ценният ѝ подарък е щастието. Венера прави живота прекрасен.

Положението на Венера показва как се отнасяте към противоположния пол, колко популярни може да бъдете, лесно ли създавате приятелства, какви художествени заложби имате.

Тя управлява способност да обичате и да споделяте, предпочитанията при избор на подарък, козметика, на цвят и произведения на изкуството. Като планета на удоволствието, тя показва любимите ви развлечения, също така определя как харчите парите си. Венера дава умението да възприемаме красотата, да се обличаме елегантно и винаги да изглеждаме по най-добрия начин.

Друг аспект на Венера е, че кара човека да придава по-голямо значение на удоволствията и разкоша, отколкото на самодисциплината и отговорността.

А сега Венера преминава транзитно през най-силния и трансформиращ знак – Скорпион, от 7 ноември до 1 декември.

Това време ще е период за любовта, в който тя ще ни грабне изцяло, бурно и силно. Нашите емоции ще са дълбоки и страстни. Сексуалният ни живот ще е пълен със страст, която няма са искаме да скрием, а напротив.

Сексът във връзките ни през този транзит на Венера в Скорпион ще е особено важен за нас. Но ще възприемаме любовта и в духовен план. Ще желаем и ще изпитваме остра нужда да имаме пълен контрол над човека до нас, над този, когото обичаме, но не само върху тялото, а и над душата му.

двойка есен
Снимка: Unsplash

Това може да предизвиква и бурни сцени, не на всеки ще му е по вкуса да бъде обсебен от половинката си. Ще бъдем много обидчиви и може да имаме много остри бодли. А ако някой не откликва на любовта ни, ще сме способни да му отмъстим на мига. Ще имаме буйно въображение и способност да създаваме оригинални художествени произведения.

Венера ще помогне на човека до нас да бъде изобретателен във връзката ни, издръжлив, добросъвестен, търпелив и изпълнителен и най-вече предан към партньора. Тя ще ни насърчава да помагаме, ще усетим своето богато въображение и силно изразена изява в обществената дейност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти