Трите зодии, за които тази седмица ще бъде изпълнена със забавления и романтика

жена есен листа листо природа мода
Снимка: iStock

Може да е есен, да е хладно, дъждовно и облачно, но нещата определено се нагорещяват тази седмица. Всичко започва със съвпада на Меркурий и Марс – когато планетата на комуникацията обединява сили с планетата на инстинкта, може да почувствате непреодолимо желание да кажете това, което мислите наистина.

Въпреки че това може да ви даде огромна мотивация и яснота, то също може да доведе до импулсивно поведение, така че не забравяйте да поемете дълбоко въздух, преди да предприемете действия.

Независимо колко много ви се иска да се движите напред, Вселената може да ви насърчава да останете на мястото си. От 10 ноември връзката Меркурий-Марс ще образува квадрант със Сатурн, така че се уверете, че сте наясно с всяка възможна пречка, която може да ви се изпречи на пътя. Това може да ви накара да се почувствате сякаш натискате педала на газта и спирачката едновременно, оставяйки ви да се чувствате блокирани там, където се намирате.

Вместо да се насилвате да постигате резултати и да вървите към бъдещето, отделете момент, за да се потопите напълно в тук и сега. На 12 ноември Слънцето ще образува творчески и романтичен тригон с мечтателния Нептун, който ви насърчава да се откажете от егото и идеите си за продуктивност и да се насладите на духовността, която е централна за вашето Аз. До 13 ноември Меркурий ще се противопостави на капризния и непокорен Уран, показвайки ви, че нещата ще станат много по-интересни.

Ето кои зодии ще усетят най-силно тази енергия през следващите седем дни >>>

А седмичния хороскоп на Edna.bg за седмицата 8-14 ноември прочетете ТУК >>>

Прочетете какво още ви очаква тази есен:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти