Трите зодии, които са най-млади по душа

възрастна жена възрастни жени
Снимка: iStock

Често чуваме, че „възрастта е само число“. Има обаче разлика между употребата на израза, за ​​да се почувствате по-добре, и да живеете живота си по начин, който действително отразява посланието.

Някои зодии разбират това мото по-добре от всеки друг. Така че ако се чувствате млади по сърце, може би е предопределено от звездите!

Според астролога Райън Лу (известен още като @e.mo.tions в TikTok), зодии, които прегръщат младостта през всички етапи от живота си, са или социални пеперуди, които никога не пропускат вечер навън, или имат ненаситно желание да живеят за мига и да се впускат в приключения за цял живот.

Те също имат доста голямо въображение, което ги кара да вярват, че ако имат мечта, ще успеят да я превърнат в реалност. Може и да са родени с тази нагласа, но след като осъзнаете колко лесно е за тези знаци да гледат в бъдещето вместо в миналото, това може да ви помогне да се почувствате млади по сърце.

Вижте в галерията тук кои са трите най-млади по душа зодии според астролога Райън Лу, който разкрива повече за тях пред изданието Bustle.

edna
Снимка: Edna.bg

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти