Тези 5 зодии обичат да се правят на недостъпни

жена огледало
Снимка: iStock

Що се отнася до излизането по срещи, според астрологията има няколко зодиакални знака, които обичат да играят труднодостъпни. Те имат репутацията на забавни и флиртуващи, но също неуловими и недостижими.

Според астроложката Стина Гарбис по този въпрос трябва да обърнем поглед към въздушните и променливите знаци. „Променливите знаци трудно стигат до заключения, докато въздушните знаци са непостоянни и винаги променят мнението си, което прави действията им трудни за дешифриране“, обяснява Гарбис пред Bustle.

„Това прави тези зодии страхотни флиртаджии“, допълва тя, но това означава още, че не е ясно какво те наистина искат. Ще ги видите ли някога отново - кой знае?

Зодиите, които играят труднодостъпни, понякога може да изглеждат отдадени, но никога не можете да сте твърде сигурни какво мислят. Накратко: те обичат да бъдат търсени, така че ако в крайна сметка съвпаднете с един от тези знаци в приложение за запознанства, смекчете очакванията си, що се отнася до това колко активни ще бъдат те в действителност. Същото може да се отнася и до обвързване.

Ако излизате с някого, който изглежда ту горещ, ту студен (както пее Кейти Пери), има вероятност той да е представител на един от следните знаци, които обичат да се правят на недостъпни. Вижте в галерията тук кои са те:

Петте зодии, които обичат да се правят на недостъпни

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти