Тази седмица ще бъде истинско предизвикателство за тези 3 зодии, но ще им донесе и някои важни уроци

жена работа лаптоп компютър мода дънки риза
Снимка: iStock

Преживяхте много напоследък и фактът, че сте стигнали дотук, говори много за вашата сила и какво сте способни да постигнете. Намираме се в сезона на Водолеите, който е сериозна проверка на реалността. Сатурн – планетата на кармата и последствията, добавя още натиск към вашата ситуация и ви принуждава да се справите с възникналите казуси.

Въпреки това, преминаването към другата страна ще бъде повод за гордост. Тъй като Марс – планетата на амбицията и жизнеността, образува тригон с иновативния и независим Уран, ще ви насърчи да преследвате нещо толкова вълнуващо, че да го почувствате като електричество, което тече във вените ви. Уран пренебрегва правилата, предпочитайки да прави нещата по свой собствен начин. Тази седмица намерете смелостта да обърнете правилата с главата надолу и вместо тях да измислите свои собствени.

До 11 февруари може да почувствате, че нещо сякаш трябва да се влоши, преди да се оправи. Тъй като Меркурий – планетата на комуникацията и когнитивните функции, обединява силите си с трансформиращия Плутон, може да се примирите с нещо, което отдавна е преминало срока си на годност. Животът е безкраен цикъл на надрастване на предишните обстоятелства и приемане на новите. Въпреки това, понякога имате нужда от тласък в правилната посока, особено ако сте се задържали в миналото и бягате в кръг.

Толкова много ви очаква от другата страна на всичко, на което все още държите. И ако сте един от следните зодиакални знаци, имате още по-голям стимул да продължите напред, независимо какво стои на пътя ви.

Ето за кои зодии тази седмица ще бъде изпълнена с предизвикателства, но и важни уроци >>>

годишен 2022
Снимка: iStock/Edna.bg

Прочетете какво още ви очаква:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти