Силното влияние на Венера върху нас през следващия месец - какво е важно да знаем за периода

Днес ще си говорим за Венера и преминаването ѝ от Козирог във Водолей. 

Движението на Венера през знака на Водолея ще се случва в рамките на около един месец - от 7 декември до 3 януари и, разбира се, най-силно ще повлияе на хората със Слънце и асцендент Водолей, но също и на всички останали.

Планетата, свързана с хармонията, любовта и красотата, а също така с изкуството, взаимоотношенията и социализацията в знака на Водолея ще ни насочи към по-свободно и естествено поведение както в партньорските, така и във всички взаимоотношения, които имаме.

Обсебване, ревност и драми са недопустими между вас и другия човек - ако такива неща се случват, точно този е момента, в който отношенията е възможно да се прекратят.

Като цяло периодът е хармоничен и  ще даде положителни ситуации на хората, които се занимават с технологии, иновации, астрономия, астрология, а тези от вас, които се занимават с творчески професии - ще имате възможността да се изразявате оригинално, дори авангардно и смело да проявите своята уникалност, така че правете го и то активно!

Тъй като и Марс все още се движи във Водолей, което ще продължи до 19 декември, акцентът върху темите, които изброявам, се усилва още повече. 

На дневен ред е различното, свободното, новото, лекото и възможността! Това е много важно - да наблюдаваме безпристрастно и едновременно да участваме в ситуациите. Това се нарича се обективност, присъщо е на Водолея и чрез Венера има шанс да се случи в отношенията, които имате.

Снимка: Thinkstock


Време за активна комуникация и общуване с по-големи групи хора, създаване на нови приятелства, разширяване на приятелския ви кръг или екипа в който се намирате, и поставяне на посока на бъдещите ви планове.

Важно е през настоящия период да имаме интелектуални стимули и да и да поставяме перспективни цели пред себе си.
Ключово през периода е да имаме или изграждаме свобода, равнопоставеност и лекота  във всички отношения, в които се намираме.

Прочетете още:

В какво са добри Козирозите?

Косата според зодията

Дължината на пръстите издава характера

Опасен ли е ретроградният Меркурий?

Стихиен хороскоп

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти