Седмичен хороскоп за 8-14 май: започва натоварено, но ще бъде със щастлив край

Седмичен хороскоп за 8-14 май: започва натоварено, но ще бъде със щастлив край
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 8 май до 14 май).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящата седмица ще проявявате активност по отношение на разговорите, срещите, контактите си. Внимавайте при договореностите, които постигате, да нe възникнат неясноти и да не станете жертва на измама.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

 

Телец

Седмицата не е подходяща за бизнес и за финансови дела – възможно е да попаднете в неясни ситуации или да ви измамят. Ето защо не прибързвайте да взимате решения по отношение на бизнеса си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През настоящата седмица, най-вече до средата й, е възможно да изпитвате силно нервно напрежение и безпокойство – грижете се добре за собствената си психическа стабилност. Може да си помогнете с дихателни практики, йога или медитации, заниманията със спорт също са препоръчителни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

Възможно е през тази седмица, и най-вече до средата й, да изпитвате по-голямо напрежение. Стремете се към баланс и спокойствие, анализирайте емоциите си и се опитайте да ги контролирате, вместо те да владеят вас.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

През настоящата седмица е възможно да се случат промени в професионален план, да ви осенят идеи, да участвате в нови проекти и начинания. Отделете повече време за удоволствия: за спорт, забавления, занимания с вашето хоби и творчески дейности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През настоящата седмица може да ви осенят много нови и оригинални идеи – помислете как да ги реализирате и действайте. Възможни са пътувания или неочаквани срещи с хора от чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

 

Везни

През настоящата седмица не се препоръчва да пътувате зад граница, особено по работа, или да установявате делови отношения с чужденци – възможни са обърквания и проблемни ситуации с неясен характер.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През тази седмица е възможно да сте по-разсеяни, хаотични и да не успеете да се фокусирате добре. Особено подходящо е да се отдадете на медитации и духовни практики, за да успеете по-лесно да постигнете покой и да намерите центъра вътре в себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

 

Стрелец

През настоящата седмица в отношенията с вашите партньори внимавайте да не възникнат обърквания и проблеми, да не попадате в неясни ситуации – това касае както личните ви връзки, така и договореностите, които сте постигнали в бизнеса.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

През тази седмица бъдете внимателни да не възникнат проблеми, неясни ситуации и неразбирателства както в работата, така и между вас и хората от близкото ви обкръжение. Тази седмица не е подходяща за бизнессделки, за влагане на пари и за подемане на каквито и да било финансови инициативи.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През настоящата седмица важни ще бъдат идеите, които ви хрумват – запомнете ги или си ги запишете, защото може да са много ценни и сполучливи за реализация. Възможно е да сте напрегнати и нервни – ще си помогнете с физическа активност, със спорт и дихателни практики, ако имате интерес в тази насока.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Настоящата седмица не е добра за пътувания в чужбина, за контакти или работа с чужденци, както и за старт на учене или на участие в образователни програми. Внимавайте много във финансово отношение – не влагайте пари, защото може да ги загубите. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти