Седмичен хороскоп за 6-12 февруари - предстои ни динамична и емоционална седмица

Седмичен хороскоп за 6-12 февруари - предстои ни динамична и емоционална седмица
Снимка: Weheartit

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 6 до 12 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През настоящия период и в частност през седмицата ще има много мощна активизация на личността ви. Освен че ще свършите огромно количество работа, също успешно ще се захващате с нови бизнесдела и ще се изявявате ярко пред околните.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

Възможно е през периода, който започва през тази седмица, да усещате вътрешно напрежение, но да не успеете да се освободите от него и това да води до безпокойство и дискомфорт на емоционално и на ментално ниво.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През новата седмица все повече ще ви завладява вътрешното усещане за свобода и лекота, ще започнете да планирате бъдещето си и да поставяте нови цели пред себе си. Вашият управител Меркурий преминава във Водолей, където позицията му е силна и това ще се отрази добре на вашето психологическо състояние и на светоусещането ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

В началото на седмицата лекотата и гъвкавостта, с които действате, както и комуникативността ви могат да допринесат за удовлетворяващ ви развой на събитията, в които участвате, както и за установяване на хармонични отношения с околните или за успешните ви контакти с чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Докато доскоро за вас периодът беше с най-голяма динамика в партньорските отношения, през настоящата седмица друга тема ще излезе на преден план – за пускането и освобождаването.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Приключва период, в който е възможно да сте се чувствали ограничени и неспособни да се изразите в цялост, и започва нов, който ще усетите като глътка свеж въздух, като олекване и ще отправите към бъдещето пълен с вяра поглед.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Ако доскоро, изпаднали в романтичност, можехте да разчитате на партньора/партньорката си, да проявявате разбиране и състрадание в отношенията между вас, сега идва период, в който нещата може да се обърнат на сто и осемдесет градуса – да станете твърде буйни, да проявявате нетърпение и да драматизирате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

През периода бихте могли да заемате сравнително неутрална позиция – доколкото неутрална може да бъде изобщо позицията на един Скорпион. Обърнете внимание на близки, познати, общувайте и се движете повече. Може през настоящия период да се посветите успешно на учене.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Стрелец

В настоящия период Юпитер, вашата планета управител, обърна своето движение от директно в ретроградно. Това ви дава насока, преди да вземете каквито и да било решения, много по-задълбочено да обмисляте ситуациите или отношенията, в които се намирате и да направите равносметка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Не е време да излизате в светлината на прожекторите. Напротив, точно обратното – следва да се обърнете навътре към себе си, да се уедините, да се изолирате. Този процес също така е и задължителен: като достигнем до най-голямото богатство – вътрешното, а след това вече можем да го изразяваме във външния свят.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През настоящата седмица навлизате в нов период – с повече пътувания, активна комуникация, множество разговори и срещи. Добър период за водене на преговори и за подписване на договори – ще имате дар слово, ще сте задълбочени, последователни и ще се изразявате много добре и аргументирано.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

В света на борба и агресия, в който живеем, често добротата е смятана за слабост. Такова мнение обаче може да има единствено неосъзнат човек. Всеки сам носи отговорност за ценностната система, която ръководи действията му, или поне би следвало да е така. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Edna пита

Кой е любимият ви герой от "Приятели"?

Оферти