Седмичен хороскоп за 6 - 12 август: бъдете себе си и не се безпокойте излишно

седмичен хороскоп
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 6 до 12 август).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Тази седмица в личен план ви очакват приятни изненади – ако сте обвързани, ще бъдат свързани с половинката ви; ако пък не сте, нищо чудно да изживеете вълнуващ летен флирт. Тази седмица се отдайте на доброто си настроение, почивайте си повече и не се страхувайте да бъдете себе си и да се забавлявате. Що се отнася до работата, там не е нужно да влагате кой знае какви усилия точно през тази седмица – давайте го по-спокойно и не проявявайте припряност за каквото и да било. Може би ще имате желание да се доказвате и да постигнете нещо ново. Несъмнено желанието е много мощна сила, способна да даде живот на всичко, което поискате, но прекаленото вкопчване в него може да попречи то да се сбъдне.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

В главата ви през тази седмица ще нахлуват какви ли не мисли и идеи – може би сега е моментът да се отдадете на желанията и мечтите си и да опитате нещо ново. Спокойният август се оказва подходящ за промени в службата, но ако вие трябва да поемете инициативата и, примерно, да напуснете сегашното си работно място, по-добре изчакайте да дойде септември. Към края на седмицата ще изпитвате желание да се посветите на по-спокойни занимания, обикновено в компанията на най-близките, да обръщате внимание на децата, на родителите и на любимия си човек. Периодът е много подходящ за събирания с роднини и близки хора, както и за уреждане на въпроси, които касаят дома, фамилната собственост или семейните отношения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

През тази седмица е възможно атмосферата в офиса неочаквано да се окаже напрегната. Сякаш всичко ще ви дразни, но не бързайте да действате импулсивно, защото е много вероятно нещата да се успокоят до седмица-две. Общуването с делови партньори, колеги и клиенти може да бъде леко затруднено, но не е нужно да правите драма от това или да се безпокоите излишно. Все пак, ако копнеете да не правите нищо и само да мързелувате, новините не са добри за вас – трудно ще си осигурите толкова свободно време. А дори и да го направите, вероятно е да изпуснете някоя добра възможност. Така че се стегнете и не се опитвайте да се измъквате – в крайна сметка ще останете доволни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

В началото на седмицата е възможно да се почувствате разклатени емоционално и да се затворите в себе си. Все пак гледайте да не се поддавате на излишни безпокойства, защото мрачните сценарии, които се въртят в главата ви, няма да се осъществят. Всъщност, целият месец е много благодатен да се освободите от някои свои страхове, но това няма как да се случи, ако позволите да ви завладее безпокойство. Седмицата обаче ще бъде по-трудна за тези от вас, които не се чувствате достатъчно оценени в работата си или смятате, че заплатата ви е твърде ниска за усилията, които полагате. Почивните дни са много подходящ период да помислите по този въпрос, да го обсъдите с близките си хора и да решите как да действате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

Нищо чудно през тази седмица да попаднете на интересна възможност или на информация, която да е от полза за вашето бъдещо развитие – така че бъдете нащрек. Каквито материални и служебни въпроси да ви занимават, не пренебрегвайте семейството си и любимия си човек – към средата на седмицата близките ви може да имат нужда от вас, а и вие ще търсите тяхната подкрепа. Бъдете по-внимателни в дните около 11 август – тогава не предприемайте никакви рисковани действия и не взимайте важни решения, особено ако сте под влиянието на силни емоции. Дори да ви се иска на мига да направите нещо, изчакайте няколко дни, премислете и преценете как е най-добре да постъпите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Ако през тази седмица искате да коригирате отношенията си с хората, с които имате близки връзки, ще успеете, защото ще ги видите в реалната им светлина. Следващите дни ви дават пореден шанс да отхвърлите илюзиите и да се освободите от свързани с миналото ви личности – както в личен, така и в служебен план. Съдбата ви дава шанс да поставите ново начало, така че не го изпускайте. Също много важно е през тази седмица да отделяте повече часове за почивка, защото напоследък сте затрупани със задачи и усещате как сте на ръба на силите си. Намерете време за себе си и за близките си хора, за да не се побъркате съвсем. Колкото по-големи усилия полагате, толкова повече ще се увеличава стресът, така че дайте си глътка въздух.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Везни

През следващите дни основният акцент ще пада върху приятелските ви взаимоотношения и те ще подлежат на преоценка и изясняване. Не е изключено да уредите стари сметки с приятел, да върнете или да получите пари. Около 8-10 август е възможно да изпитвате известни трудности при общуването с близки, колеги, и дори с любимия човек, които ще помрачават доброто ви настроение. Може да се почувствате недостатъчно оценени или да ви липсва подкрепа. Добрата новина е, че тези преживявания ще бъдат за кратко. Ако планирате нещо по-дългосрочно, от петък нататък идеите ви ще се избистрят и спокойно може да се заемете с реализацията им.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Ако през тази седмица не искате да затъвате в излишни ядове и притеснения, ще трябва да не сте толкова нетърпеливи. Прекалено силните желания, вкопчването – в човек или в някаква конкретна цел – може само да ви навредят, защото ще се почувствате безсилни пред лицето на обстоятелствата, а и така няма да забелязвате новите възможности, които ще се откриват пред вас. През тази седмица ще успеете да подобрите образа, който показвате пред света; ще усетите още, че получавате уважение и по-голямо признание. Имайте предвид, че през следващите дни личният ви живот ще остане на заден план, а някои от вас може дори да го пренебрегвате. Не допускайте това да се случва въпреки натоварената си програма.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Тази седмица може да добиете яснота по някакъв въпрос, да ви осени нова идея, да усетите ентусиазъм във връзка с развитието на личен или делови проблем. Вдъхновението е движещата сила за реализацията на всяка една идея или дългосрочна цел, така че задръжте тази позитивна нагласа в съзнанието си колко може по-дълго. През тази седмица ще се прояви и авантюристичният ви дух, ще търсите приключения и нови възможности за израстване и реализация. Ако по принцип сте по-амбициозни, сега ще бъдете във вихъра си, но, дори да не държите чак толкова на кариерата, през тези дни ще усещате, че искате нещо ново и вероятно в определена област ще изпитвате нужда от разнообразие и развитие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Седмицата е изключително благоприятна да правите нови планове, но е важно да запомните, че не трябва да се впускате в изпълнението им на мига – по-добре оставете работата за септември. Ако точно сега можете да си го позволите, опитайте се да намалите максимално натоварването – не поемайте допълнително битови и служебни ангажименти, а вършете само най-належащото. Ако сте обвързани, през тази седмица вероятно ще водите дискусии с човека до себе си – ще обсъждате финансови или други въпроси. Възможно е разногласията да идват от това, че двамата споделяте различни ценности. И все пак периодът е благоприятен да изгладите противоречията и да намерите пресечна точка на вижданията си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Преди да изречете или да правите нещо през тази седмица, първо се уверете, че сте спокойни. Не поемайте никакви рискове и не влизайте в безсмислени спорове, които може да ви костват много енергия и нерви: тази препоръка е в сила най-вече за дните около 10-12 август, за всеки случай – и за целия период. Ако някакво събитие ви изненада, приемете случващото се – промяната няма как да бъде избегната. Тази седмица е много подходяща да прекъснете стари отношения в личен и в делови план – и да продължите напред. Някои от вас може да научите добри новини, свързани с финансите ви. От петък нататък периодът става особено удачен да подхващате нови инициативи във финансовата област.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

През тази седмица напрежението вътре у вас ще ескалира и ще се почувствате принудени да направите нещо – например да проведете разговор, да преосмислите отношенията си с определен човек или организация или пък да потърсите възможност да предприемете по-сериозна промяна. Във връзка с това е възможно да се наложи да водите преговори или да се конфронтирате с колега, например. Още през почивните дни пред вас може да се открие възможност за положително развитие, така че прекарайте повече време с човека до себе си и споделете мислите си с него/нея. Необвързаните представители на знака може да имате ново интересно запознанство.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти