Седмичен хороскоп за 4 - 10 март: не губете баланс и отделете време за почивка

Седмичен хороскоп за 4 - 10 март: не губете баланс и отделете време за почивка
Снимка: Pexels

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 4 до 10 март).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица може да очаквате неочакваното, що се отнася до работата, служебните взаимоотношения и професионалното ви развитие – там ще има промени, а при някои от вас е възможно дори да настъпят сериозни обрати, които да ви тласнат по съвсем нова посока. Възможно е неудовлетворението ви да достигне връхната си точка и да пожелаете да си потърсите нова работа; или пък съдбата да се намеси и някой да ви изненада с предложение за по-добра позиция.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Телец

През тази седмица бъдете по-внимателни, защото има риск да изпадате в крайни състояния и по този начин да вредите на себе си или на околните. Бъдете умерени, що се отнася до харченето на пари. В емоциите и поведението също може да изгубите мярката, но, дори да знаете, че драматизирате прекалено, това едва ли ще ви помогне – чувствата са си чувства и те не се поддават на контрола на разума.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Близнаци

През тази седмица вниманието ви ще бъде насочено повече към вътрешния ви свят и интимните ви преживявания, отколкото към работата – в професионалната сфера като че ли всичко ще върви гладко и едва ли ще срещате някакви трудности. В личния ви живот обаче е възможно да изплуват проблеми, които досега не сте забелязвали или за които сте си затваряли очите, тъй като така ви е било по-лесно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Рак

Тази седмица ще бъде динамична – с промени, разговори и тичане напред-назад. Комуникацията с околните ще бъде доста активна, а е възможно да си имате взимане-даване с административни или правни служби. Някои от вас може да подпишете важен договор или да финализирате сделка, върху която сте работили известно време.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Pexels

Лъв

Тази седмица ще е добра за вас. Не мислете за другите – сега е моментът да се поглезите и да покажете и на себе си, и на хората около вас, че се оценявате достатъчно високо. Направете го, особено ако имате усещането, че не получавате достатъчно внимание и любов от човека до вас – това вероятно е знак, че сте пренебрегвали себе си и не сте си обръщали достатъчно внимание.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Дева

Тази седмица ще е ключова за вашия знак, защото през нея ще бъде поставено ново начало. При някои промените ще бъдат внезапни и може напълно да преобърнат някоя сфера от живота ви, най-вече – представата ви за самите вас. При други трансформациите ще са по-фини и неуловими, а конкретните резултати ще се видят по-късно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Везни

През тази седмица се опитайте да се съсредоточите върху работата и всекидневните  си задължения, а не задълбавайте толкова в собствените си грижи и проблеми, също недейте да се разпореждате кой какво да казва или да прави. Възможно е да ви обхване безпокойство или да се сблъскате с нерешени проблеми от миналото.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Скорпион

Тази седмица може да се окаже твърде значима за тези от вас, които се занимавате с творческа работа или сте вложили душа и сърце в някаква дейност или идея. Възможно е да се случат интересни и неочаквани обрати – например най-накрая да ви се удаде шанс да реализирате идеята си, да се изявите или да придобиете нов опит.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Pexels

Стрелец

За съжаление през тази седмица едва ли ще успеете да направите реална преценка за случващото се – особено ако са замесени чувства. Ще проявявате склонност да раздухвате всичко онова, което привлича вниманието ви, и навярно ще се заблуждавате. В резултат на това е възможно да преувеличавате проблемите и да се притеснявате ненужно за нещо.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Козирог

За много от вас тази седмица ще бележи началото на положителни промени в някаква област от живота ви. Тези промени ще бъдат свързани с възможности за личностно, професионално или духовно развитие, а нищо чудно и с някакво приключение – например пътуване или обучение в чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Водолей

В началото на тази седмица вероятно ще изпитате облекчение, защото някои пречки и проблеми от предишните дни ще отпаднат и няма да се налага да се напрягате особено. Всъщност, през следващите дни ще си улесните живота, ако забравите за думата „усилие“, тъй като събитията ще следват своята собствена, а не вашата лична логика.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Риби

През тази седмица ще бъдете по-емоционални в отношенията си с околните и много от вас ще сте настроени на романтична вълна. Ако сте обвързани, поведението на партньора/партньорката ви ще ви засяга доста дълбоко и не е изключено да събуди някои стари страхове или притеснения за бъдещето.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Pexels

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти