Седмичен хороскоп за 3-9 юли: време за пътуване и много силни емоции

Седмичен хороскоп за 3-9 юли: време за пътуване и много силни емоции
Снимка: Thinkstock

Бистра Копанарова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 3 до 9 юли).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Възможно е дните в началото на настоящата седмица да бъдат по-напрегнати. Внимавайте да не попаднете в проблемни ситуации в дома си и в професионалната област. Също ще е добре да се погрижите за здравето си. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Телец

В началото на седмицата небесната конфигурация ще е напрегната – ето защо би било добре да избягвате конфликтни ситуации както в дома и в партньорските си отношения, така и в професионален план. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Близнаци

Седмицата, особено началото й, се очертава да бъде по-напрегната – избягвайте далечни пътувания, работа и контакти с хора от чужбина. След средата й на седемдневния период ще успявате да комуникирате по-активно с околните и с лекота да постигате хармонични взаимоотношения и разбирателство. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Рак

През тази седмица, особено в началото й, внимавайте да не се въвлечете в проблемни ситуации в партньорските си отношения, има и риск положението да стане напрегнато. Също ще е подходящо да се грижите добре за здравето си, да избягвате големи натоварвания и  да изпадате в крайни емоционални състояния.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Instagram

Лъв

За вас седмицата е подходяща за пътувания и контакти с хора от чужбина, също и за учене: така бихте обогатили и разширили възгледите си. Силно препоръчителни за вас са заниманията с изкуство и всякакви дейности с творчески характер.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Дева

Настоящата седмица, и особено дните в началото й, не е подходяща да се занимавате с цели и проекти, които ще реализирате в бъдеще. Внимавайте да не се въвличате в напрегнати ситуации с хората от екипа, с приятелите и с любимите си хора. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Везни

Настоящата седмица не е благоприятна за професионални изяви, за пътувания, за контакти и работа с хора в чужбина – това се отнася най-вече за дните в средата на седемдневния период. Необходимо е да не се претоварвате, както и да внимавате да не възникнат конфликтни ситуации в партньорските ви взаимоотношения. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Скорпион

Седмицата не е подходяща за пътувания и за работа/контакти с хора в чужбина – това важи особено за дните в началото й. Внимавайте да не попадате в напрегнати ситуации, да се въвличате в конфликти; избягвайте крайните емоции.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Instagram

Стрелец

Началото на настоящата седмица не е никак подходящо за занимания с бизнес и с финансови въпроси. Не предприемайте рисковани инициативи в тези сфери, тъй като заради напрегнатата небесна конфигурация е възможно да понесете загуби.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Козирог

През тази седмица обърнете по-голямо внимание на здравето си. Проявявайте умереност, редовното спазване на добър режим ще ви се отразява благотворно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Водолей

Внимавайте да не се въвлечете в рискови ситуации и да предизвикате проблеми в партньорските си взаимоотношения през настоящата седмица, особено до средата й. Ако искате да водите важни разговори, най-добре изчакайте малко. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Риби

Поради напрегнатата небесна конфигурация настоящата седмица (особено дните в началото й) не е подходяща за бизнесинициативи и за финансови дела. Необходимо е също да се грижите добре за здравето си, да внимавате да не се претоварвате или да не си причините травма, да не изпадате в крайни емоционални състояния.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Instagram

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти