Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни: Разногласия и напрежение в личния и професионалния живот

Седмичен хороскоп за 29 май - 4 юни: Разногласия и напрежение в личния и професионалния живот
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 29 май до 4 юни).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През тази седмица, особено в началото й, няма да е добре да пътувате в чужбина, да работите или да контактувате с чужденци. Също моментът не е подходящ да предприемате инициативи в професионален план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През настоящата седмица внимавайте да не се въвлечете в конфликти с хората от приятелския си кръг и се грижете добре за здравословното си състояние. Много силни емоционални реакции или нервност биха могли да ви се отразят негативно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица може да пътувате, да учите и да действате по контактите или работата си с хора от чужбина. За вас продължава периодът, през който ще е добре да обърнете поглед назад към миналото, да си направите равносметка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

Възможно е за вас началото на настоящата седмица да бъде по-напрегнато – грижете се добре както за физическото си здраве, така и за емоционалното си спокойствие и за комфорта си. Това може да стане чрез спорт и водни процедури, медитации, йога.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Тази седмица за вас ще бъде добра по отношение на учене, пътувания и обогатяване на възгледите ви – всичко това би се отразило положително и върху поведението ви. Може да отделите повече време за кратки пътувания, за срещи и разговори с близки хора, както и да посетите роднините си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

Седмицата е подходяща за пътувания, развлечения, спортни дейности, както и да я посветите на творчески дела. Или пък във всичко, с което се занимавате, да внасяте творчески елемент и да проявявате креативност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

През настоящата седмица внимавайте да не се въвлечете в проблемни ситуации в отношенията си с околните – най-вече в партньорските (както личните, така и бизнеса), също и с децата и любимите ви хора. Добро решение ще бъде, ако давате свобода на другите и проявявате разбиране, вместо да драматизирате и да взимате импулсивни или крайни решения под влиянието на емоциите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

За вас няма да е добре да посветите тази седмица на финансови дела и на бизнес. Не взимайте и не давайте заеми и кредити; не се изявявайте в професионалната област. При спорт и други физически занимания не се претоварвайте и внимавайте да не си причините травми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Стрелец

Особено до средата на настоящата седмица времето не е подходящо за финансови и бизнесначинания. Внимавайте да не възникнат конфликти или неразбирателства в партньорствата, в които участвате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Настоящата седмица и най-вече началото й е подходящо време за уединение и медитации, за равносметка и обръщане назад към миналото. Анализирайте добре темите, които са важни за вас. Внимавайте да не попаднете в проблемни ситуации на работното си място и сред колегите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

Седмицата е подходяща за кратки пътувания, за повече разговори и срещи, за движение. Може да посетите роднини, близки, познати и да комуникирате по-активно. Добро време за старт на някакво обучение, което ви е интересно и ви привлича.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Тази седмица не е подходяща за изяви в професионален план, за старт на бизнесинициативи, както и за занимания с важни финансови дела. Грижете се добре за здравето си, а ако се чувствате нервни и напрегнати, може да се занимавате с йога, дихателни практики и медитации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти