sd
Снимка: Unsplash

Седмичен хороскоп за 29 януари - 4 февруари: предстоят ни много промени в личен и професионален план

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза.

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 29 януари до 4 февруари).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Препоръката към вас е през тази седмица да намалите своята активност и да обърнете поглед навътре към себе си. Това няма да е много лесно за свикналите да решават проблемите с действия динамични личности каквито сте вие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Телец

През тази седмица може да изпитвате безпокойство и причината вероятно ще бъде свързана с промени, които пряко ви засягат, но в същото време не упражнявате контрол върху тях. Каквото и да става, опитайте се да приемете случващото се и да не се съпротивлява

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Близнаци

Тази седмица ще бъде благоприятна за повечето представители на знака, защото тенденцията ще бъде към промени, а вие сте хора, които лесно се адаптирате към тях. Ако все пак не сте в кондиция, може би е добре да анализирате: сърцето ще ви подскаже, че най-накрая ще трябва да предприемете някакво действие, което все отлагате; или че не се чувствате добре на мястото, на което сте.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Рак

През тази седмица много от вас ще изпитате потребност да се приберете в черупката си и да намерите там убежище от някои проблеми, които не сте успели да разрешите. Това е нормално за вас, а точно сега е възможно да е и много ползотворно, защото ще ви даде шанса да усетите от какво се нуждаете и, съответно, какво бихте могли да направите, за да удовлетворите своите потребности.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Лъв

През тази седмица има вероятност да настъпят неочаквани обрати във всяка една област от живота ви, така че нищо чудно у вас да се породи усещането, че не упражнявате контрол върху събитията и други хора решават съдбата ви. За която и област да става въпрос, по всяка вероятност промените ще бъдат важни и ще засегнат взаимоотношенията ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Дева

През тази седмица има вероятност настроението ви да се мени често и да се чудите как така един ден се чувствате добре, а на следващия сте ядосани или тъжни. Не се притеснявайте – това е нормално, тъй като през следващите дни чувствата ви често ще взимат превес и емоционалните преживявания няма да имат нищо общо със случващото се около вас. Ето защо може би няма смисъл да търсите причините – просто приемете чувствата си, каквито и да са те.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Везни

Тази седмица се явява нещо като предвестник на някои промени. Те може да се случат и по-нататък – през идните седмици, дори и месеци, но е добре още отсега да сте по-наблюдителни, тъй като събитията и вътрешните ви преживявания ще ви подскажат в каква посока ще бъдат.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Скорпион

Тази седмица е много интересна за вас, защото е възможно хем да бъдете изправени пред предизвикателство, хем пред вас да се открие чудесна възможност за изява. Предизвикателството може да е свързано с общуването с даден човек или дори с група от хора, но най-вероятно ще е да е вътрешно – например, да ви обземе някакъв страх.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Стрелец

През тази седмица ще имате силен импулс за действие. Ако искате да постигнете нещо, няма изобщо да се колебаете – ще се впуснете напред и ще постъпвате така, както сте си наумили. Решителността ви ще бъде завидна, но, за да даде добри резултати, е нужно да преценявате кое зависи от вас – и да се концентрирате върху него, и кое няма да успеете да промените и е по-добре да не се мъчите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Козирог

През тази седмица е препоръчително да бъдете по-предпазливи по отношение на всякакви въпроси, свързани с пари – както с вашите лични средства, с парите на партньора ви, така и с онези, които управлявате. Обмисляйте внимателно всеки детайл и ако не сте сигурни, че трябва да действате, ако е възможно, по-добре отложете малко решението си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Водолей

През тази седмица има голяма вероятност над разума ви да вземат превес инстинктите и емоциите. Това може да има положителен ефект – да ви даде възможност да чуете гласа на сърцето си. При някои хора обаче емоционалните преживявания ще бъдат по-интензивни, а реакциите – по-крайни и непридвидими, което може да бъде някак плашещо

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Риби

През тази седмица има вероятност да осъзнаете, че не искате нещо или някой да присъства в живота ви и да вземете решение да се освободите. Разбира се, подобни случаи не се случват за ден-два, при тях много често се изисква време, но ако ви налегнат подобни мисли и най-вече, ако чувствате, че моментът е дошъл, по всяка вероятност сте на прав път.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

зодия зодии сладки сладко красиво красиви

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти