Седмичен хороскоп за 26 юни - 2 юли: идва период на укрепване и стабилност

g
Снимка: Thinkstock

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 26 юни до 2 юли).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

Седмицата ще бъде с по-напрегната планетна конфигурация отколкото имаше в предишната. Внимавайте, особено след средата й, да не изпадате в крайности, да се претоварвате, както и да не получите травми при спортна или друга физическа активност.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

здраве
Снимка: Thinkstock

Телец

За разлика от изминалата през настоящата седмица звездната конфигурация на небето ще носи по-напрегнат характер. При вас това ще засегне най-вече сферите, свързани с работата и професионалните ви изяви, както и дома ви и ситуацията в него – моментът не е подходящ да издигате инициативи и да взимате важни решения в тези области.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Близнаци

През тази седмица внимавайте да не възникнат конфликтни ситуации или неразбирателство в партньорските ви взаимоотношения – това се отнася и за личните контакти, и за бизнессъдружията, в които участвате. Моментът не е подходящ да подхващате инициативи и да поемате рискове във финансово отношение или свързани с работата ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Рак

През настоящата седмица планетната конфигурация ще има напрегнат характер – ето защо времето не е подходящо за да проявявате активност и да издигате инициативи. Внимавайте да не попадате в проблемни ситуации както с любимите хора и в партньорските си отношения, така и в служебен план.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

g
Снимка: Thinkstock

Лъв

През настоящия период духовните теми ще ви вълнуват по-силно от обичайното. През тези дни за вас ще бъде подходящо да погледнете назад към миналото, да се обърнете навътре към себе си, да размишлявате в уединение, както и да медитирате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Дева

През тази седмица най-добре ще бъде да обърнете по-голямо внимание на партньорските си контакти и на хората от приятелския си кръг – това са сферите, в които може да постигнете разбирателство и хармонични взаимоотношения. Сравнено с изминалата седмица, ще има по-напрегнатата небесна конфигурация – времето няма да е подходящо за пътувания в чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Везни

Седмицата не е подходяща за професионални изяви и за предприемане на нови инициативи, свързани с кариерата ви. Внимавайте също да не се въвличате в  проблемни ситуации в дома си. А ако ви предстоят важни разговори с партньорите ви, по-добре ще бъде да изчакате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Скорпион

Напрегнатата небесна конфигурация през настоящата седмица ще ви насочва да избягвате пътувания в чужбина, както и са работите или да контактувате с чужденци. Времето също не е подходящо за водене на преговори и за сключване на важни сделки – най-добре ще направите, ако изчакате малко в това отношение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

g
Снимка: Thinkstock

Стрелец

Поради напрегнатата звездна конфигурация на небето няма да е добре през настоящата седмица да издигате каквито и да било инициативи в бизнеса и да предприемате рисковани действия, свързани с финансите ви. Необходимо ще е също да се грижите добре за здравето си, без да се претоварвате и без да изпадате в крайности както във физически аспект, така и в емоционално отношение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Козирог

Тази седмица не е особено подходяща за пътувания зад граница, за контакти и работа с хора в чужбина. В личните ви взаимоотношения и в партньорствата, в които участвате, е възможно да попаднете в напрегнати ситуации – по тези причини периодът не е подходящ за водене на важни разговори или за взимане на съществени решения.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Водолей

В настоящата седмица напрегнатата небесна конфигурация за вас ще засегне най-вече темите, свързани с бизнеса и финансите – по тази причина не е подходящо нито да рискувате, нито да взимате важни решения относно тези сфери от живота си. Също ще е потребно да се грижите добре за здравето си, да се пазите от крайности, от претоварвания, както и да не позволявате да ви владеят твърде силни емоции.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Риби

Небесната конфигурация сочи, че  през тази седмица бихте могли да избегнете напреженията (или поне част от тях), ако насочите вниманието си към духовни практики, занимания с изкуство, благотворителни каузи, изобщо – към правене на добрини. Стремете се да се изявявате творчески. Все пак следва да проявявате най-голямо внимание при пътувания, занимания със спорт и когато сте сред любимите хора и приятелите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

g
Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти