Седмичен хороскоп за 24-30 октомври - ще намерим отговор на много проблеми

Седмичен хороскоп за 24-30 октомври - ще намерим отговор на много проблеми
Снимка: Thinkstock

Йоана Йорданова

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес и очаквате в утрото на всеки понеделник.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Йоана Йорданова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 24 до 30 октомври).

Ако искате да имате бърз достъп до вашия хороскоп всеки ден, свалете мобилното приложение на Edna от ТУК!

Ако през изминалата седмица наяве излязоха проблеми, които бяха едва ли не на живот и смърт, през тази ще открием, че за тях съществува творческо решение, което преди ни е убягвало.

Що се отнася до взаимоотношенията, включително любовните, там много въпроси ще бъдат изяснени и ще намерят отговор.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака:

Овен

И през тази седмица, също както през предишната, вероятността от конфликти е повишена. Така че, ако не искате да направите някоя беля, ще трябва да внимавате какво говорите и да не действате необмислено.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Телец

И тази седмица ще бъде изпълнена с повече предизвикателства – ще бъде почти невъзможно през следващите дни да се преборят с тях тези от вас, които сте свикнали да си налагате самоконтрол и да криете истинските си чувства.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Близнаци

Тази седмица ще бъде много благоприятна за тези от вас, които искате да заздравите отношенията си с някого и да работите в името на хармонията – особено ако става дума за интимната ви връзка.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Рак

За вас тази седмица ще бъде изпълнена с по-големи предизвикателства, защото ще трябва да предизвикате някаква промяна, ако искате някаква ситуация в личния или в служебния ви живот да се развие в положителна посока.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Лъв

В началото на тази седмица ще бъдете заети основно със себе си и със собствените си дела и едва ли ще имате кой знае колко голямо желание да се занимавате с чуждите грижи и проблеми.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Дева

През тази седмица пред вас ще се открие възможност да се съсредоточите върху себе си и да обърнете поглед навътре, към душевните си преживявания. Ако усетите, че изпитвате потребност да намалите работата и да си почивате по-дълго или че, вместо да излизате, предпочитате да си стоите повече време вкъщи, последвайте тези усещания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Везни

Тази седмица ще е доста благоприятна за вас – през повечето време ще бъдете в добро настроение, а нищо чудно и да получите някакъв подарък от съдбата – материален, под формата на подкрепа или на благоразположение на влиятелен човек.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Скорпион

Темата за освобождаването от старото ще продължава да е актуална при вас и през тази седмица – ако сте решили да сложите край на нещо или да осъществите преход към новото, сега е моментът да го направите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК.

Стрелец

През тази седмица темите за любовта и взаимоотношенията ще продължават да ви занимават много активно. Добрата новина е, че събитията ще се случват по посока на изясняване, така че, ако има нещо, което бихте искали да обсъдите, направете го.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Козирог

Изминалата седмица беше по-трудна за вас, защото на повърхността излязоха проблеми, за които не бяхте подозирали или които бяхте избягвали. Тези преживявания ще продължат и през тази седмица, но с една разлика – звездните влияния ще ви дадат възможност да намерите разрешение на проблемите, което досега ви е убягвало.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Водолей

Тази седмица ще бъде доста успешна за вас, защото ще бъдете особено креативни в работата и ще подхождате доста нестандартно в процеса на търсенето и намирането на решения на проблемите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Риби

През тази седмица звездите ви дават възможност да постигнете бърз напредък в определено направление. Условието за това обаче е да преодолеете склонността си да се носите по течението, да се активизирате и да поработите здраво. 

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Не пропускайте нищо в рубриката ни "Хороскопи", като се абонирате за нашия седмичен бюлетин тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти