Седмичен хороскоп за 23-29 юли: Очаква ни лека и приятна седмица

Седмичен хороскоп за 23-29 юли: Очаква ни лека и приятна седмица
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от астролог специално за Edna.bg

Ето и какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни.

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица според личния астролог на Edna.bg: 

Овен

Възможно е през тази седмица да се чувствате блокирани или наяве да излезе грешка, която сте допуснали заради прибързване. Помислете какво не сте сторили както трябва и оправете нещата.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Телец

Като цяло седмицата може да премине много приятно за вас, ако се грижите повече за себе си и не притискате нито обстоятелствата, нито хората около себе си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Близнаци

Периодът е чудесен за пътувания, за нови контакти и за участие в социални събития. Ако обаче планирате да подпишете важно споразумение, по-добре отложете това за есента – тогава преценките ви ще бъдат по-точни.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Рак

Доста вероятно е през тази седмица да изпитвате напрежение и в личните, и в служебните си контакти. Но ако не се плашите от това и го приемете като път към балансиране на отношенията, има голям шанс крайният резултат да е добър както за вас, така и за партньора/партньорката ви.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Лъв

През тази седмица може да сте малко по-чувствени от обикновено и това няма да ви се отрази добре. Прекаленото емоционално или физическо натоварване може да ви докара и физически симптоми, така че разпускайте своевременно.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Дева

Добре ще е, ако през тази седмица решите да си промените прическата, да си купите атрактивен тоалет или да се поглезите, например с масаж. Доставяйте си удоволствия – макар и да са дребни ще установите, че се чувствате обгрижвани, дори и специални.

Снимка: netinfo

Везни

Очаква ви лека и приятна седмица, наситена с интересни срещи, с нови запознанства и с не малка доза забавления. Общо взето, ще плувате в свои води и ще правите неща, които ви доставят удоволствие.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Скорпион

Следващите дни може да бележат някакъв пик за вас, що се отнася до професионалните ви цели, творческата дейност и въздействието, което оказвате върху околните. През тази седмица ще се открие възможност да свалите маската и да бъдете себе си – да покажете какво изпитвате, какво мислите и към какво се стремите.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: netinfo

Стрелец

Независимо дали сте във ваканция или работите, следващите дни ще ви заредят с вдъхновение, ще пътувате, ще установите нови контакти и ще се въвличате в повече приключения от обикновено.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Козирог

Най-доброто, което бихте могли да направите през тази седмица, е да позволите на тялото и на ума си да релаксират – като отидете на почивка или си отдъхвате у дома. Не очаквайте от заобикалящите ви да се грижат за вас – вие правете това и за себе си, и за тях.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Водолей

Тази седмица е чудесен период да работите за постигането на някаква значима за вас цел, особено ако става дума за творчество. Но имайте предвид, че ще трябва да сте търпеливи. Дори сега да ви е малко трудно да приемете забавянето, в бъдеще – още към септември и октомври – ще сте благодарни на съдбата, че не ви е позволила да прибързате.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Риби

В дните около 24-25 юли бъдете внимателни при общуването си с околните, включително с най-близките. Има вероятност някой да се опита да ви подведе или неволно да ви заблуди. А нищо чудно и вие самите да се превърнете в жертва на погрешните си представи и на нереалистичните си очаквания.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: netinfo

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти