Седмичен хороскоп за 22 - 28 май: ще получим заслуженото възмездие

Седмичен хороскоп за 22 - 28 май: ще получим заслуженото възмездие
Снимка: netinfo

И тази седмица няма да пропуснем да споделим с вас новия ни седмичен хороскоп, който знаем, че следите с интерес.

Така че със сигурност няма да изневерим на традицията да ви информираме за най-точната астрологична прогноза, изготвена от нашия астролог Бистра Копанарова, а именно какво очаква всяка Edna от 12-те зодии в следващите 7 дни (от 22 май до 28 май).

Ако пък искате да проверите кой е вашият Асцендент и какво означава и символизира той за вас и вашия характер и съдба, изчислете го чрез нашата нова функционалност "Каква си според асцендента" ТУК.

Ето и какви предизвикателства предстоят пред 12-те зодиакални знака тази седмица:

Овен

През периода ще се активизирате силно. Ще проявявате по-голямо внимание по отношение на изградените от вас партньорства, но без да се държите твърде емоционално и да драматизирате, а си споделяте.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Овен през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Телец

През настоящата седмица може да заложите на по-активната комуникация, на кратките пътувания, на срещите и разговорите с близки и познати. Внимавайте да не възникнат конфликти във всички ваши партньорства – и в личните, и при контактите ви в бизнеса.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Телец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Близнаци

Тази седмица за вас е подходяща да стабилизирате и да укрепвате това, което сте предприели по-рано. Може да сте по-малко инициативни, но ще имате възможност да изпипвате нещата, да ги развивате и да ги довеждате докрай.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Близнаци през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Рак

Най-добре за вас през настоящата седмица ще бъде да обърнете по-голямо внимание на грижите за здравето. За вас като воден знак е изключително важно да постигнете емоционално спокойствие и баланс – емоциите ви в зависимост какви и колко силни са те може да имат позитивно или негативно отражение на физическо ниво.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Рак през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Лъв

Възможно е през периода да предприемете пътуване в чужбина или да се занимавате с обучение. Каквото и да е, стремете се да обогатявате и надграждате възгледите си, като си извличате поуки от ситуациите, в които попадате: през целия си живот можем да се учим от всичко, ако имаме добро желание и проявяваме готовност да възприемаме света.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Лъв през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Дева

През периода за вас са възможни и са препоръчителни изявите в професионален план – добре ще е да блеснете с положителните си качества и ще успеете да го постигнете с лекота. Времето също е подходящо за пътувания и за контакти или работа с хора от чужбина.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Дева през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Везни

Все още актуална тема ще бъдат партньорските взаимоотношения, в които участвате, но през тази седмица внимавайте в тях да не се проявят конфликти. Същото се отнася за отношенията ви с хората в дома ви и с тези от близкото ви обкръжение.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Везни през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Скорпион

За вас продължава периодът на промени и трансформации – възползвайте се от това, освободете се от всичко, което не служи на вашето развитие и не ви носи радост от живота. През настоящата седмица внимавайте да не се въвлечете в конфликтни ситуации в партньорските си контакти, като същото се отнася и за отношенията с вашите колеги.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Скорпион през тази седмица, прочетете ТУК

Снимка: Thinkstock

Стрелец

През периода е възможно човекът до вас да проявява по-висока инициативност в партньорските ви взаимоотношения – позволете му/й. А също се стремете да общувате, проявявайте гъвкавост и адаптивност в отношенията си с околните като цяло.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Стрелец през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Козирог

Продължава периодът, през който е възможно в дома ви да се случат промени, както и да предприемете далечни пътувания. Но за вас всичко това ще бъде с положителен знак, така че приемайте това, което се случва, и отваряйте място за нови преживявания и ситуации.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Козирог през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Водолей

През настоящия период има потенциал да постигнете вътрешен мир и хармония със себе си. Добра идея също е да си направите равносметка, да осмислите всичко отминало, да подредите ценностите, представите и приоритетите си.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Водолей през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Риби

Идва период, през който пред вас ще се открият добри перспективи – и във финансите, и в бизнеса. В дома си обаче би било добре да внимавате да не попаднете в конфликтни ситуации – насочете градивно енергията си за съвместни дела заедно с хората, с които живеете.

Какво още очаква представителите на зодиакалния знак Риби през тази седмица, прочетете ТУК.

Снимка: Thinkstock

Следете нашата рубрика "Хороскопи", която предлага дневен, седмичен, месечен и годишен хороскоп, карти Таро, както и полезни статии за астрология.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти